Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (450)
Nd, 08.06 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (451)
Nd, 08.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (448)
Nd, 08.06 2:45
Ewa gotuje (449)
Nd, 08.06 3:15
Ewa gotuje (436)
Nd, 08.06 11:00
Ewa gotuje (437)
Nd, 08.06 11:30
Ewa gotuje (452)
Pon, 09.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (453)
Wt, 10.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (495)
Wt, 10.06 4:10
Ewa gotuje (454)
Śr, 11.06 2:30
i 1 późniejsza emisja