Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
Pon 19.05 7:00
Nowa TV
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (432)
Nd, 11.05 10:55
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (426)
Pon, 12.05 2:30
Ewa gotuje (378)
Pon, 12.05 7:00
Ewa gotuje (379)
Pon, 12.05 7:30
Ewa gotuje (427)
Wt, 13.05 2:30
Ewa gotuje (404)
Wt, 13.05 2:45
Ewa gotuje (405)
Wt, 13.05 3:15
Ewa gotuje (490)
Wt, 13.05 3:55
Ewa gotuje (380)
Wt, 13.05 7:00
Ewa gotuje (381)
Wt, 13.05 7:30