Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
So 3.05 2:45
Polsat 2
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (405)
Pon, 21.04 2:30
Ewa gotuje (348)
Pon, 21.04 7:10
Ewa gotuje (349)
Pon, 21.04 7:35
Ewa gotuje (406)
Wt, 22.04 2:30
Ewa gotuje (368)
Wt, 22.04 2:45
Ewa gotuje (369)
Wt, 22.04 3:15
Ewa gotuje (350)
Wt, 22.04 7:10
Ewa gotuje (351)
Wt, 22.04 7:35
Ewa gotuje (407)
Śr, 23.04 2:30
Ewa gotuje (370)
Śr, 23.04 2:45