Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
Śr 1.10 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (386)
Pon, 29.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (446)
Pon, 29.09 7:30
Ewa gotuje (387)
Wt, 30.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (518)
Wt, 30.09 2:40
Ewa gotuje (519)
Wt, 30.09 3:10
Ewa gotuje (512)
Wt, 30.09 3:55
Ewa gotuje (447)
Wt, 30.09 7:30
Ewa gotuje (520)
Śr, 01.10 2:40
Ewa gotuje (521)
Śr, 01.10 3:10
Ewa gotuje (448)
Śr, 01.10 7:30