Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (453)
Pt, 05.09 2:30
Ewa gotuje (478)
Pt, 05.09 2:45
Ewa gotuje (479)
Pt, 05.09 3:15
Ewa gotuje (430)
Pt, 05.09 7:30
Ewa gotuje (454)
So, 06.09 2:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (480)
So, 06.09 2:45
Ewa gotuje (481)
So, 06.09 3:15
Ewa gotuje (533)
So, 06.09 7:30
Ewa gotuje (534)
So, 06.09 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (546)
So, 06.09 11:00