Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (423)
Czw, 06.11 2:00
Ewa gotuje (424)
Czw, 06.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (359)
Czw, 06.11 2:40
Ewa gotuje (360)
Czw, 06.11 3:05
Ewa gotuje (474)
Czw, 06.11 7:30
Ewa gotuje (425)
Pt, 07.11 2:30
Ewa gotuje (361)
Pt, 07.11 2:35
Ewa gotuje (362)
Pt, 07.11 3:05
Ewa gotuje (475)
Pt, 07.11 7:30
Ewa gotuje (426)
So, 08.11 2:30
i 1 późniejsza emisja