Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020

W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
Wt 1.04 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (376)
Śr, 19.03 2:30
Ewa gotuje (523)
Śr, 19.03 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (524)
Śr, 19.03 3:15
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (302)
Śr, 19.03 7:10
Ewa gotuje (303)
Śr, 19.03 7:35
Ewa gotuje (377)
Czw, 20.03 2:30
Ewa gotuje (525)
Czw, 20.03 2:45
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (526)
Czw, 20.03 3:15
Ewa gotuje (304)
Czw, 20.03 7:10
Ewa gotuje (305)
Czw, 20.03 7:35