Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
Nd 24.11 2:30
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (468)
Pt, 15.11 2:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (469)
Pt, 15.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (454)
Pt, 15.11 2:45
Ewa gotuje (455)
Pt, 15.11 3:15
Ewa gotuje (334)
Pt, 15.11 7:10
Ewa gotuje (335)
Pt, 15.11 7:35
Ewa gotuje (470)
So, 16.11 2:20
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (456)
So, 16.11 2:45
Ewa gotuje (457)
So, 16.11 3:15
Ewa gotuje (522)
So, 16.11 7:30
i 1 późniejsza emisja