Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (411)
Nd, 05.05 2:30
Ewa gotuje (428)
Nd, 05.05 2:45
Ewa gotuje (429)
Nd, 05.05 3:15
Ewa gotuje (507)
Nd, 05.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (412)
Pon, 06.05 2:30
Ewa gotuje (487)
Pon, 06.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (472)
Pon, 06.05 7:10
Ewa gotuje (473)
Pon, 06.05 7:35
Ewa gotuje (413)
Wt, 07.05 2:35
Ewa gotuje (430)
Wt, 07.05 2:45