Ewa gotuje (388)
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Ewa Wachowicz porozmawia z dietetyczką, a następnie przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka oraz pudding ryżowy.
Oglądaj w telewizji
Nd 28.12 2:20
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.
W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje dania smaczne, ale przed wszystkim zdrowe. Najpierw porozmawia z dietetyczną, a następnie, kierując się jej wskazówkami, przyrządzi śniadanie, obiad i deser. Będą to: kasza z jarmużem, orzechami, serem kozim i śliwkami, filet z indyka zapiekany z warzywami oraz delikatny pudding ryżowy.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (461)
Pon, 15.12 2:00
Ewa gotuje (462)
Pon, 15.12 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (463)
Wt, 16.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (420)
Wt, 16.12 2:45
Ewa gotuje (421)
Wt, 16.12 3:15
Ewa gotuje (464)
Śr, 17.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (422)
Śr, 17.12 2:45
Ewa gotuje (423)
Śr, 17.12 3:15
Ewa gotuje (465)
Czw, 18.12 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (424)
Czw, 18.12 2:45