Sztuka mięsa (6/12)
magazyn kulinarny Polska 2018
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomasz przyrządza pieczone żeberka i sałatkę colesław. Dla miłośników boczku zrobi pyszną z pesto i poda ją z pieczonymi kartoflami.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (6/12)
Wt, 16.12 9:15
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (7/12)
Wt, 16.12 9:50
Sztuka mięsa (8/12)
Wt, 16.12 10:20
Sztuka mięsa (9/12)
Wt, 16.12 10:55
Sztuka mięsa (10/12)
Wt, 16.12 11:25
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (11/12)
Pt, 19.12 16:15
Sztuka mięsa (12)
Pt, 19.12 16:50
Sztuka mięsa (11/12)
Pon, 22.12 16:50
Sztuka mięsa (12)
Pon, 22.12 17:25
Sztuka mięsa (1/12)
So, 27.12 14:20