Sztuka mięsa (6/12)
magazyn kulinarny Polska 2018
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów.
Tomasz przyrządza pieczone żeberka i sałatkę colesław. Dla miłośników boczku zrobi pyszną z pesto i poda ją z pieczonymi kartoflami.
Twórcy
Zobacz także
Sztuka mięsa (9/12)
Wt, 28.10 9:20
Sztuka mięsa (5/8)
Pt, 31.10 16:15
Sztuka mięsa (6/8)
Pt, 31.10 16:50
Sztuka mięsa (2/12)
Nd, 02.11 2:45
i 1 późniejsza emisja
Sztuka mięsa (3/12)
Nd, 02.11 3:15
Sztuka mięsa (4/12)
Pon, 03.11 1:50
Sztuka mięsa (5/12)
Pon, 03.11 2:20
Sztuka mięsa (6/12)
Pon, 03.11 2:50
Sztuka mięsa (1/12)
Pon, 03.11 16:15
Sztuka mięsa (2/12)
Pon, 03.11 16:50