Okrasa łamie przepisy: Bezglutenowa kuchnia
magazyn kulinarny Polska 2018
W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Na flądry do Ustki
Pon, 06.05 7:15
Okrasa łamie przepisy: Krótka historia bigosu
Pon, 06.05 7:45
Okrasa łamie przepisy: Na szafranowym polu
Pon, 06.05 8:20
Okrasa łamie przepisy: Wiosenne pędy chmielu
Pon, 06.05 11:15
i 7 późniejszych emisji
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kwiaty i zioła na talerzu
Pon, 06.05 12:00
Okrasa łamie przepisy: Konfitura z zielonych orzechów
Pon, 06.05 16:10
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia Polesia
Pon, 06.05 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Obiad w jednym termosie
Pon, 06.05 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Polska borówka amerykańska
Wt, 07.05 7:20
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Leśne paszteciki szczecińskie
Wt, 07.05 12:00