Ewa gotuje (4)
magazyn kulinarny Polska
W skrócie
Ewa pokazuje, jak w domowych warunkach przyrządzić wędzony schab. Zdaniem ekspertki wystarczy patelnia i trochę herbaty. Do mięsa przygotowuje kapustę z koperkiem i ziemniaki podsmażone na patelni.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Ewa Wachowicz powraca w siedemnastym sezonie swojego programu. Wyjawi widzom swoje kulinarne sekrety, podając wspaniałe potrawy, przygotowane w charakterystycznym dla niej, oryginalnym stylu.
Ewa Wachowicz pokazuje, jak w domowych warunkach przyrządzić wędzony schab. Zdaniem ekspertki wystarczy głęboka patelnia i trochę herbaty. Do mięsa przygotowuje także kapustę z koperkiem oraz ziemniaki podsmażone na patelni, na deser zaś serwuje tartę z malinami.
Zobacz także
Ewa gotuje (435)
Śr, 05.06 2:00
Ewa gotuje (436)
Śr, 05.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (478)
Śr, 05.06 2:45
Ewa gotuje (479)
Śr, 05.06 3:15
Ewa gotuje (509)
Śr, 05.06 6:00
Ewa gotuje (308)
Śr, 05.06 7:10
Ewa gotuje (309)
Śr, 05.06 7:35
Ewa gotuje (437)
Czw, 06.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (480)
Czw, 06.06 2:45
Ewa gotuje (481)
Czw, 06.06 3:15