CANAL+ KuchniaProgram TV na Niedziela 31.03.2024

Niedziela 31.03
Od teraz
6:00
Tomasz Jakubiak zaprasza widzów w kulinarną podróż po Polsce, podczas której przedstawia smaki zakorzenione w naszej kulturze. Znany szef kuchni odkryje na nowo polskie produkty.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
6:25
Wyjątkowy program kulinarny, w którym potrawy przyrządza autorka bloga Smakoterapia - Iwona Zasuwa. Pomagają jej matki z dziećmi.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
6:50
Zwyciężczyni trzeciej edycji kanadyjskiego MasterChefa Mary Berg prezentuje przepisy na pyszne i proste dania, z którymi poradzi sobie każdy początkujący kucharz. Udowadnia, że każdy może gotować.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
7:15
Prezentacja produktów przydatnych w każdym domu.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:00
Mistrz kuchni Donal Skehan wrócił do rodzinnej Irlandii, by tu wychować dzieci. Codzienne obowiązki sprawiają, że na gotowanie zostaje mu jednak niewiele czasu. Mistrz kuchni znalazł na to sposób.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:30
Mistrz kuchni Donal Skehan wrócił do rodzinnej Irlandii, by tu wychować dzieci. Codzienne obowiązki sprawiają, że na gotowanie zostaje mu jednak niewiele czasu. Mistrz kuchni znalazł na to sposób.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:00
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni - od gołąbków po żurek. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:30
Martyna Chomacka proponuje porcję przepisów na pierwszy posiłek dnia. Przyrządzi dania, które wzmocnią odporność i zadziałają prozdrowotnie. Zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
10:00
Mistrz piekarski w poszukiwaniu nowych inspiracji wyrusza na Daleki Wschód. To jego pierwsza wizyta w Japonii. Poznaje ciekawych ludzi, miejscowe zwyczaje i próbuje lokalnych przysmaków.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
11:00
Agata Stankiewicz upiecze pięknie zdobioną kruchą szarlotkę z korzennymi nutami cynamonu i imbiru. Usmaży również bardzo proste w przygotowaniu racuchy z konfiturą z truskawek.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
11:30
Katarzyna Bosacka podpowie, jak na pełnych towaru półkach znaleźć zdrowe produkty. W tym odcinku skupi się na daniu często goszczącym na polskich stołach - kotlecie schabowym.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
12:00
Tomasz Jakubiak przemierza wyspę na Morzu Śródziemnym, by okrywać jej smaki i zgłębiać wielokulturowe dziedzictwo. Malta ma bogatą historię, która odcisnęła swoje piętno także na tutejszej kuchni.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
12:30
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
13:00
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni - od gołąbków po żurek. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
13:30
Martyna Chomacka proponuje porcję przepisów na pierwszy posiłek dnia. Przyrządzi dania, które wzmocnią odporność i zadziałają prozdrowotnie. Zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
14:00
Katarzyna Bosacka podpowie, jak na pełnych towaru półkach znaleźć zdrowe produkty. W tym odcinku skupi się na daniu często goszczącym na polskich stołach - kotlecie schabowym.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
14:30
Mistrz sztuki kulinarnej udaje się w podróż po Prowansji. Przemierza okolicę swoim renault, odwiedzając lokalnych producentów żywności. Do jego kuchni trafiają świeże ryby, mięsa i nabiał.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
15:30
Mistrz sztuki kulinarnej udaje się w podróż po Prowansji. Przemierza okolicę swoim renault, odwiedzając lokalnych producentów żywności. Do jego kuchni trafiają świeże ryby, mięsa i nabiał.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
16:20
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
16:50
Tomasz Jakubiak przemierza wyspę na Morzu Śródziemnym, by okrywać jej smaki i zgłębiać wielokulturowe dziedzictwo. Malta ma bogatą historię, która odcisnęła swoje piętno także na tutejszej kuchni.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:20
Katarzyna Bosacka podpowie, jak na pełnych towaru półkach znaleźć zdrowe produkty. W tym odcinku skupi się na daniu często goszczącym na polskich stołach - kotlecie schabowym.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:50
Adam Liaw wędruje od pokrytych lodem stawów Hokkaido przez ogromną aglomerację Tokio po wielokulturową wyspę Okinawa. Poznaje mistrzów kuchni i odkrywa lokalne smaki oraz sekretne receptury.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
18:20
Adam Liaw wędruje od pokrytych lodem stawów Hokkaido przez ogromną aglomerację Tokio po wielokulturową wyspę Okinawa. Poznaje mistrzów kuchni i odkrywa lokalne smaki oraz sekretne receptury.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
18:55
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przyrządzają dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki oraz zupy. Podpowiadają, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
19:20
Prowadzący proponuje przepisy na pieczywo z różnych stron świata. Pokaże m.in., jak upiec prosty chleb bez wyrabiania. Zrobi też bułki pszenne zwane knyplami i poda shokupan - chleb z Japonii.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
19:50
Żywność jest coraz droższa. Jamie Oliver pokazuje, jak z tanich i łatwo dostępnych składników przyrządzić wyborne dania. Pomagają mu zaprzyjaźnieni kucharze ze Sri Lanki, Włoch, Cypru i Indii.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
20:50
Katarzyna Bosacka podpowie, jak na pełnych towaru półkach znaleźć zdrowe produkty. W tym odcinku skupi się na daniu często goszczącym na polskich stołach - kotlecie schabowym.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
21:25
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni - od gołąbków po żurek. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
21:55
Martyna Chomacka proponuje porcję przepisów na pierwszy posiłek dnia. Przyrządzi dania, które wzmocnią odporność i zadziałają prozdrowotnie. Zdradzi sprawdzone pomysły na Wielkanoc.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
22:25
Prowadzący proponuje przepisy na pieczywo z różnych stron świata. Pokaże m.in., jak upiec prosty chleb bez wyrabiania. Zrobi też bułki pszenne zwane knyplami i poda shokupan - chleb z Japonii.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
23:00
Twórcy serii przedstawiają różne oblicza niezwykle różnorodnej i zadziwiającej smakami chińskiej kuchni. Przyglądają się różnym tradycjom kulinarnym, regionalnym produktom i składnikom.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
23:55
Anthony Bourdain po raz dziewiąty wyrusza w podróż w poszukiwaniu najlepszych smaków świata. Amerykański szef kuchni udaje się w nietypowe i rzadko odwiedzane przez turystów miejsca.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
0:50
Anthony Bourdain po raz dziewiąty wyrusza w podróż w poszukiwaniu najlepszych smaków świata. Amerykański szef kuchni udaje się w nietypowe i rzadko odwiedzane przez turystów miejsca.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
1:35
Zwyciężczyni trzeciej edycji kanadyjskiego MasterChefa Mary Berg prezentuje przepisy na pyszne i proste dania, z którymi poradzi sobie każdy początkujący kucharz. Udowadnia, że każdy może gotować.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
2:00
Tomasz Jakubiak odkrywa lokalne smaki i aromaty. Prowadzący przypomina o istnieniu krajowych serów pleśniowych czy tradycyjnych jogurtów.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
2:30
Zachwycające krajobrazy w połączeniu z bogatymi smakami lokalnych potraw. Prowadzący po raz kolejny zabierze widzów w niezwykłą podróż. W tej serii David Goboriaud odwiedzi Półwysep Bałkański.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
3:00
Gratka dla wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker zaprasza widzów do wysublimowanego świata deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawia trzy przepyszne przepisy.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
3:30
Problem marnowania produktów spożywczych to zagrożenie dla współczesnego świata. W samej Polsce wyrzuca się około 9 mln ton żywności rocznie. Twórcy programu pokażą widzom jak mądrze robić zakupy.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
4:00
Marta Dymek kolejny raz udowadnia, że w jej kuchni nie ma rzeczy niemożliwych. Autorka książek i blogerka podzieli się z widzami swoimi oryginalnymi pomysłami na pyszne roślinne potrawy.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
4:30
Marieta Marecka prezentuje jak przygotować obiad dla całej rodziny. Prowadząca udzieli kilku wskazówek dotyczących tego, co i za ile kupić oraz jakie składniki można zastąpić tańszymi zamiennikami.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
5:00
Uczestnicy testują swoje umiejętności pod okiem Andrzeja Polana. Każdy z nich uważa, że jego popisowe danie jest wybitne i nie ma sobie równych. Ich domownicy nie podzielają jednak tej opinii.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
5:30
Uczestnicy testują swoje umiejętności pod okiem Andrzeja Polana. Każdy z nich uważa, że jego popisowe danie jest wybitne i nie ma sobie równych. Ich domownicy nie podzielają jednak tej opinii.
  • Cyfrowy Polsat - 706
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 4
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji CANAL+ Kuchnia

Telewizja Canal+ Kuchnia

Canal+ Kuchnia to kanał telewizyjny poświęcony w całości tematyce kulinarnej. Emisja programów jest całodobowa, a w ramówce magazyny kulinarne, seriale dokumentalne, magazyny poradnikowe i reality show – wszystko skupione na gotowaniu, pieczeniu, diecie i podróżach kulinarnych.

Historia telewizji Canal+ Kuchnia

Canal+ Kuchnia to kanał działający od 30 września 2006 roku, pierwotnie pod nazwą Kuchnia.tv. Do zmiany doszło w listopadzie 2011 roku – kanał otrzymał nową nazwę Kuchnia+, oraz uruchomiono sygnał w jakości HDTV. Kolejne modyfikacje nastąpiły we wrześniu 2014 roku – wówczas zmieniono oprawę graficzną kanału wraz z innymi kanałami tematycznymi Canal+ oraz w kwietniu 2021 roku – zmieniono nazwę na Canal+ Kuchnia. Nadawcą kanału jest Canal+ Polska S.A. i stanowi on konkurencję dla Food Network. W programie stacji widzowie znajdą zarówno propozycje polskie, jak i zagraniczne. To między innymi programy poradnikowe, przepisy na ekspresowe dania, filmy dokumentalne, kulinarne podróże, programy typu reality show, seriale, a nawet filmy fabularne. Kanał posiada własne logo – 15 kwietnia 2021, wraz ze zmianą nazwy kanału, wprowadzono nowe logo – silnie nawiązujące do logotypów innych stacji Canal+. Poniżej czarnego prostokąta z białym napisem „CANAL+” znajdują się dwa nachodzące na siebie zielone boksy, w które wpisany jest napis „KUCHNIA”.

Widzowie mogą podziwiać popisy szefów kuchni i ekspertów kulinarnych z całego świata – to m.in. Heston Blumenthal, Jamie Oliver, Anthony Bourdain, Sophie Dahl, Rick Stein, Nigel Slater czy polscy: m.in. Adam Chrząstowski, Bożena Sikoń, Tomasz Jakubiak, Grzegorz Łapanowski, Maryla Musidłowska, Agata Jędraszczak, Damian Kordas, Marta Dymek. W ofercie programowej m.in. „Zostań w domu, gotuj z Jamiem”, „Domowa piekarnia Kucharskiego”, „ABC gotowania”, „Jakubiak – z miłości do lokalności” czy kultowy program „Top Chef”.

Gdzie można oglądać telewizję Canal+ Kuchnia?

Canal+ Kuchnia to kanał dostępny w pakiecie CANAL+. Można go oglądać na cyfrowej platformie satelitarnej nc+ oraz w cyfrowych pakietach telewizji kablowych. Dostęp do materiałów jest ponadto możliwy na platformach internetowych, np. player.pl lub Canal+ Online.

Stacje telewizyjne powiązane z Canal+ Kuchnia

Canal+ Kuchnia należy do grupy CANAL+, w skład której wchodzi wiele kanałów. Są to: Canal+ Premium, Canal+ Film, Canal+ Seriale, Canal+ Family, Canal+ 1, Canal+ Sport, Canal+ Sport 2, Canal+ Sport 3, Canal+ Sport 4, Canal+ Now, Canal+ 4K Ultra HD oraz kanały tematyczne: Ale Kino+ (HD), Canal+ Domo, MiniMini+ (HD), Planete+ (HD), Teletoon+ (HD), nSport+ (HD) i Novelas+ (HD).

Więcej o telewizji Canal+ Kuchnia

Więcej informacji o produkcjach emitowanych na Canal+ Kuchnia znaleźć można na oficjalnej stronie www nadawcy Canal+: https://pl.canalplus.com/. Jeśli chcesz być na bieżąco z informacjami o Canal+ Kuchnia, odwiedź social media CANAL+ Polska: Facebook i Instagram. Warto ponadto śledzić kanał YouTube Canal+, na którym publikowane są zajawki programów i inne, ciekawe materiały.

Ładuję...