Food NetworkProgram TV na Piątek 31.10.2025
6:00 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
---|---|
6:35 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
7:10 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
7:50 |
![]() Nagradzana blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
|
|
|
8:20 |
![]() Nagradzana blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
|
8:50 |
![]() Nagradzana blogerka i autorka książek kucharskich, Ree Drummond, dzieli się ulubionymi przepisami. Tworzy menu na każdą okazję: od kolacji na ostatnią chwilę po eleganckie uroczystości.
|
9:25 |
![]() Magda Gessler przygotuje dla nas niezwykłe połączenie - pierogi z bakłażanem, który uchodzi za jeden z najmocniejszych afrodyzjaków. Farsz prowadząca doprawi orzechami pinii i rodzynkami.
|
9:55 |
![]() Magda Gessler przygotuje coś dla prawdziwego mężczyzny. Najważniejszym elementem dania będzie wołowina gotowana w bulionie. Do niej zostaną podane warzywa wraz z sosem musztardowym.
|
10:30 |
Magda Gessler pokazuje, jak upiec wyśmienitą w smaku łopatkę jagnięcą z tymiankiem i rozmarynem. Z zup proponuje chłodnik litewski. Jego tajemnicą jest wyważony, świeży, ale zarazem wyrazisty smak.
|
11:05 |
![]() Zebrani w namiocie cukiernicy przygotowują przerażające ciasta. Piekarz, który zaprezentuje pomysłowy i budzący emocje projekt tortu, wygra 10 000 dol. Rywalizację komentują Vivian Chan i Zac Young.
|
11:35 |
![]() Zebrani w namiocie cukiernicy przygotowują przerażające ciasta. Piekarz, który zaprezentuje pomysłowy i budzący emocje projekt tortu, wygra 10 000 dol. Rywalizację komentują Vivian Chan i Zac Young.
|
12:10 |
John Henson i sędziowie oceniają wypieki dziecięciu cukierników. W mrocznym laboratorium zawodnicy pieką słodkości, by zaimponować wyrafinowanym gustom. Zwycięzca danej konkurencji zdobywa immunitet.
|
13:10 |
John Henson i sędziowie oceniają wypieki dziecięciu cukierników. W mrocznym laboratorium zawodnicy pieką słodkości, by zaimponować wyrafinowanym gustom. Zwycięzca danej konkurencji zdobywa immunitet.
|
14:10 |
![]() Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. W każdym odcinku słynna mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
|
15:10 |
Prowadzący wyrusza w kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, odwiedzając lokalne knajpki, które od lat serwują pyszne, domowe jedzenie. Obecnie te miejsca znów przeżywają rozkwit.
|
15:45 |
Prowadzący wyrusza w kulinarną podróż po Stanach Zjednoczonych, odwiedzając lokalne knajpki, które od lat serwują pyszne, domowe jedzenie. Obecnie te miejsca znów przeżywają rozkwit.
|
16:15 |
![]() Tomasz Jakubiak pojedzie na Pojezierze Lubuskie. Skieruje się do Gościńca na Półwyspie. Zajrzy do restauracji dwóch sióstr, Martyny i Pauliny. Ich lokal rozsławił pieczony kurczak w ziołach.
|
16:50 |
![]() Tomasz Jakubiak uda się na Śląsk, by spróbować tamtejszych potraw. Przygotuje faszerowane kapustą zrazy podane ze smażonymi kopytkami, a także gulasz cielęcy na białym winie i placku ziemniaczanym.
|
17:25 |
![]() Magda Gessler zaprosiła Sandrę Hajduk-Popińską. Panie dzielą się swoimi związkami ze Śląskiem oraz poglądami na temat macierzyństwa. Prowadząca również testuje kulinarne zdolności dziennikarki.
|
18:00 |
![]() Daniel był menedżerem w kilku warszawskich restauracjach. W rodzinnej Łodzi otworzył Bistro Oliwka. Miała to być restauracja z włoskim menu. Optymizm i wiara w sukces szybko opuściły właściciela.
|
19:00 |
![]() Osiem zespołów cukierników i rzeźbiarzy ma stworzyć z dyń spektakularne instalacje, które zachwycą wyglądem i smakiem. Gospodarzem jest Jonathan Bennett, a jurorami Shinmin Li oraz Aarti Sequerię.
|
20:00 |
Kolejna odsłona konkursu, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed ekspertami. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk składników w niezwykłe potrawy.
|
21:00 |
![]() Czternastu rzeźbiarzy w dyniach rywalizuje o pas mistrzowski i nagrodę w wysokości 50 tysięcy dolarów. Zawodnicy zostają podzieleni na dwuosobowe zespoły. Ich zmagania komentuje Damaris Phillips.
|
22:05 |
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
23:10 |
![]() Benedetta Rossi, popularna we Włoszech blogerka kulinarna, ujawnia swoje przepisy na przepyszne dania.
|
23:45 |
![]() Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
0:20 |
![]() Kuchnia Bernedetty Parodi to jedyne w swoim rodzaju laboratorium, w którym powstają wyjątkowe potrawy: przystawka, pierwsze i drugie danie, oraz deser.
|
0:55 |
![]() Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy.
|
1:55 |
W pierwszej rundzie uczestnicy rywalizacji mają zrobić coś słodkiego, a zarazem przerażającego. Następnie będą musieli stać się szalonymi naukowcami i upiec hybrydowy, potworny deser.
|
2:55 |
![]() Mistrzowie sztuki kulinarnej podejmują próbę pokonania szefowej kuchni, Alex Guarnaschelli. W każdym odcinku słynna mistrzyni stawia czoła trójce kucharzy w dwóch rundach.
|
3:55 |
![]() Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
|
5:25 |
W Grand Hotelu ponad 30 kucharzy i 40 kelnerów jest w pełnej gotowości niemal całą dobę przez 365 dni w roku. Opowiedzą oni o swojej pracy. Zdradzą, jakie dania zamawiają królowie i celebryci.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.