Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 16.06.2025
6:00 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
---|---|
6:35 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
7:10 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
7:45 |
![]() Restaurator Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
|
|
|
8:15 |
![]() Restaurator Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
|
8:50 |
![]() Restaurator Guy Fieri po raz kolejny wyrusza w głąb Ameryki w poszukiwaniu pysznego jedzenia. Odwiedza małe knajpki z tradycyjnymi potrawami, które są podawane w nowej zaskakującej odsłonie.
|
9:20 |
![]() Jagna Niedzielska jest gościem u dziewczyn i ich wyjątkowego psa. Poznaje ich problemy i dzieli się przepisem na danie azjatyckie w stylu zero waste. Ma też zdrowe przysmaki dla pupila.
|
9:55 |
![]() Podróżujący kucharz wyrusza do Kanionu Szaryńskiego. Podziwia krajobrazy i posila się baranimi szaszłykami pieczonymi na wiejskim ruszcie. Widzowie poznają tradycyjne dania regionu: besparmak i syrne.
|
10:25 |
![]() Podróżnik przemierza miasta Turkiestan i Szymkent. Odwiedza turkiestański bazar, na którym podgląda ręczną produkcję kiełbas z koniny. W menu programu znajdą się m.in. pierożki samsa.
|
11:00 |
![]() Robert Makłowicz odwiedza Astanę, stolicę Kazachstanu, która niedawno zmieniła nazwę na Nur-Sułtan. Kosztuje dań z repertuaru czołowego szefa miejscowej kuchni m.in. pasztecików z wielbłądziny.
|
11:35 |
![]() Kucharz kontynuuje rozdział norweskich tradycji. Tym razem bierze udział w połowie krabów, odwiedza rybne delikatesy oraz je smażonego z estragonem dorsza i przegrzebki z zielonymi szparagami.
|
12:10 |
![]() Bobby Flay zdradza swoją ulubioną metodę na grillowanie kurczaka z sosem ziołowym. Następnie przyrządza vinaigrette, które podaje z grillowanymi ziemniakami z kozim serem oraz kanapkami ze szparagami.
|
12:40 |
![]() Bobby Flay przeobraża zwykłą kiełbasę w nietypowe kanapki. Przyrządza bratwurst w piwie z czerwoną kapustą oraz kanapki z kiełbasą w nowojorskim stylu - z grillowanym pomidorem i cebulą balsamiczną.
|
13:10 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
14:10 |
![]() Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
|
15:10 |
Duff Goldman i Kardea Brown zapraszają dwunastu młodych cukierników do rywalizacji. Każde zadanie inspirowane jest światem natury. Zawodnicy tworzą słodkie dzieła, nawiązujące do jednego ze zwierząt.
|
16:15 |
Ravinder szykuje niedzielny posiłek dla rodziny. Przygotowania zaczyna od pieczeni z dodatkiem przypraw Kashmiri oraz orzechami. Gdy główne danie jest gotowe, Ravinder zabiera się za pieczony maniok.
|
16:50 |
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
|
17:25 |
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
|
18:00 |
![]() Właściciel Ognistego Smoka, Michał, otworzył lokal przy jednej z głównych ulic Lubartowa. Atutem restauracji miał być wietnamski kucharz Nam. Przyrządzane potrawy jednak zniechęcają klientów.
|
19:05 |
![]() Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie będą mieli okazję zobaczyć, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
|
20:05 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
21:05 |
![]() Bobby Flay, Anne Burrell i Jet Tila wybierają zawodników do swoich drużyn BBQ. Mają za zadanie mistrzowsko przygotować grillowane potrawy, ale muszą się też zmierzyć ze sztuką wędzenia.
|
22:10 |
![]() Romantyk Michał zajmuje się fotografią. Wieczorami słucha jazzu na swoim gramofonie. O jego względy zawalczy m.in. Agnieszka, która uprawia wspinaczkę i nurkowanie, podróżuje po świecie.
|
23:10 |
![]() Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
0:10 |
![]() Program poświęcony grillowaniu z dużą dawką smaku i humoru. Prowadzący wraz z przyjaciółmi przygotowuje nietuzinkowe przepisy, w których istotną rolę odgrywa technika gotowania, rodzaj mięsa oraz sos.
|
0:45 |
![]() Kolejna edycja konkursu, w którym liczą się umiejętności i szybkość. Szefowie kuchni muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik.
|
1:45 |
![]() Bobby Flay zdradza swoją ulubioną metodę na grillowanie kurczaka z sosem ziołowym. Następnie przyrządza vinaigrette, które podaje z grillowanymi ziemniakami z kozim serem oraz kanapkami ze szparagami.
|
2:15 |
![]() Bobby Flay przeobraża zwykłą kiełbasę w nietypowe kanapki. Przyrządza bratwurst w piwie z czerwoną kapustą oraz kanapki z kiełbasą w nowojorskim stylu - z grillowanym pomidorem i cebulą balsamiczną.
|
2:45 |
![]() Alex Guarnaschelli i Gabe Bertaccini nadzorują 12 utalentowanych szefów kuchni, którzy razem mieszkają i gotują w willi w Apulii we Włoszech. Zostaną oni przetestowani pod kątem swoich umiejętności.
|
3:45 |
![]() Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
|
4:45 |
![]() Wyniki badań ujawniają, że dziennie spożywamy między 15 a 30 gramów soli (zalecana dawka to 5 gramów). Katarzyna Bosacka przybliży skutki nadużywania najpopularniejszej z przypraw.
|
5:30 |
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.