Światowa kuchnia Ravinder (7/20)
(Ravinder's Kitchen)
magazyn kulinarny Indie 2013
W skrócie
Ravinder szykuje niedzielny posiłek dla rodziny. Przygotowania zaczyna od pieczeni z dodatkiem przypraw Kashmiri oraz orzechami. Gdy główne danie jest gotowe, Ravinder zabiera się za pieczony maniok.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Zdobywająca nagrody brytyjska kucharka Ravinder Bhogal zabiera widzów w egzotyczną, kulinarną podróż. Pokazuje, jak jada się na całym świecie, a do każdego przepisu dodaje swoje pomysły.
Ravinder szykuje brytyjsko-indyjski, niedzielny posiłek dla swojej rodziny. Przygotowania zaczyna od pieczeni z dodatkiem przypraw Kashmiri oraz orzechami. Gdy główne danie jest gotowe, Ravinder zabiera się za pieczonego manioka. Następnie przyrządza kalafiora, dodając do niego miętę oraz sos z pinioli. Posiłek dopełnią marchewki i chleb chai.
Twórcy
Zobacz także
Światowa kuchnia Ravinder (17/20)
Nd, 29.06 20:05
i 1 późniejsza emisja
Światowa kuchnia Ravinder (18/20)
Nd, 29.06 20:40
i 1 późniejsza emisja
Światowa kuchnia Ravinder (13/20)
Pon, 30.06 16:15
Światowa kuchnia Ravinder (14/20)
Pon, 30.06 16:50
Światowa kuchnia Ravinder (15/20)
Pon, 30.06 17:25
Światowa kuchnia Ravinder (19/20)
So, 05.07 20:05
Światowa kuchnia Ravinder (20)
So, 05.07 20:40
Światowa kuchnia Ravinder (16/20)
Pon, 07.07 16:15