Food NetworkProgram TV na Piątek 21.02.2025
19:05 |
Damian ma dość przelotnych związków i chce się ustatkować. Ukończył studia budowlane, teraz prowadzi własną firmę. O jego względy zawalczy m.in. Liza, studentka dziennikarstwa.
|
---|---|
20:05 |
![]() Restauracja Kaskada Smaku powstała pośród bloków. Właścicielka dotąd nie miała do czynienia z biznesem gastronomicznym. Mimo różnorodnej oferty klienci omijają lokal, który przynosi straty.
|
21:10 |
![]() Dwunastu młodych piekarzy przyjeżdża do specjalnej szkoły. Na miejscu tworzą niesamowite wypieki inspirowane najlepszymi momentami, jakie wydarzyły się w ich nowej placówce edukacyjnej.
|
22:15 |
Sylwia uwielbia zwierzęta, a jej prawdziwą pasją są pandy. W domu dziewczyny można znaleźć wiele gadżetów z tymi misiami. O względy bohaterki odcinka będzie zabiegał m.in. instruktor krav magi.
|
|
|
23:15 |
![]() Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
0:20 |
![]() Prowadząca dzieli się swoimi przepisami na trzy wersje puszystej focaccii z aromatycznymi dodatkami oraz na lody czekoladowe z karmelowymi wafelkami.
|
0:55 |
Kolejna odsłona konkursu kulinarnego, w którym liczą się umiejętności, szybkość oraz pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed trójką ekspertów. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk tajemniczych składników w niezwykłe potrawy. W każdej rundzie odpada jeden uczestnik. Jurorzy zadecydują, kto zdobędzie 10 tysięcy dolarów.
|
1:55 |
Uczestnicy losują karty. Na każdej są wytyczne, według których mają przyrządzić danie. Karty określają rodzaj potrawy, czas na jej przygotowanie oraz obowiązkowe składniki. Prowadzi Eric Adjepong.
|
2:45 |
Lee, właściciel restauracji w Colleyville w Teksasie, po 15 latach może utracić lokal. Robert Irvine stara się uratować restaurację. Dwudniowy proces transformacji pomaga zrozumieć Lee powody porażki.
|
3:35 |
![]() Zestawienie najlepszych lokali, które trzeba odwiedzić w Stanach Zjednoczonych, aby zdobyć jedyne w swoim rodzaju doświadczenia kulinarne. Pyszne jedzenie jest dla wielu turystów ważniejsze niż muzea.
|
4:25 |
![]() Eksperci sprawdzą, czy łosoś rzeczywiście zawiera toksyny. Wyjaśnią, czym różni się atlantycki od tego żyjącego dziko. Ekipa programu odwiedzi pierwszą hodowlę atlantyckiego łososia w Polsce.
|
5:00 |
Pięciu piekarzy rywalizuje o awans do kolejnej rundy. Prowadząca program Joanna Gaines i reszta jury oceniają smak i prezentację potraw oraz kreatywność ich twórców.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.