Food NetworkProgram TV na Czwartek 21.11.2024
6:00 |
Carol pokazuje swoją pasję do słodyczy, tłumacząc krok po kroku praktyczne przepisy, łatwe do odtworzenia w domu. Przy okazji przekazuje widzom wskazówki, które pomogą uniknąć wyrzucania składników.
|
---|---|
6:35 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
7:10 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
7:45 |
Bobby Flay zaprasza widzów do udziału w przygotowaniu brunchu. W towarzystwie koktajli prowadzący prezentuje swoje ulubione smaki - od słodkich po pikantne.
|
|
|
8:20 |
Bobby Flay zaprasza widzów do udziału w przygotowaniu brunchu. W towarzystwie koktajli prowadzący prezentuje swoje ulubione smaki - od słodkich po pikantne.
|
8:55 |
Bobby Flay zaprasza widzów do udziału w przygotowaniu brunchu. W towarzystwie koktajli prowadzący prezentuje swoje ulubione smaki - od słodkich po pikantne.
|
9:30 |
Widzowie poznają ulubione przepisy rybne Tomasza Jakubiaka. Prowadzący przygotuje zupę rybną z pulpetami, a także gotowaną rybę w sosie sojowym w towarzystwie dymki oraz sałaty lodowej.
|
10:05 |
Tomasz Jakubiak zaprezentuje widzom sposoby na dania z duszonego mięsa. Zdradzi, jak wygląda jego rodzinny przepis na cielęcinę w białym winie. Przyrządzi golonki z indyka i poda je z ziemniakami.
|
10:40 |
Tomasz Jakubiak zdradzi swoje sposoby na przyrządzenie pysznego grillowanego mięsa. Podsunie przepisy na kotleciki cielęce z konfiturą agrestową podane z plackami ziemniaczanymi i kapustą kiszoną.
|
11:15 |
Tomasz Jakubiak pojedzie na Pojezierze Lubuskie. Skieruje się do Gościńca na Półwyspie. Zajrzy do restauracji dwóch sióstr, Martyny i Pauliny. Ich lokal rozsławił pieczony kurczak w ziołach.
|
11:50 |
Tomasz Jakubiak uda się na Śląsk, by spróbować tamtejszych potraw. Przygotuje faszerowane kapustą zrazy podane ze smażonymi kopytkami, a także gulasz cielęcy na białym winie i placku ziemniaczanym.
|
12:25 |
Robert Irvine przyjeżdża do Ellendale, by pomóc Rolandowi, który jest właścicielem Southern Grille - restauracji z południową kuchnią. Mężczyzna ciężko pracuje, a mimo to ma długi.
|
13:25 |
Młodzi miłośnicy kuchni muszą zmierzyć się z owocami morza i wieprzowiną. W rundzie drugiej mają do wykorzystania czekoladę. Z kolei w rundzie finałowej liczy się ciekawe połączenie kawy z chili.
|
14:25 |
W kolejnym odcinku Katarzyna Bosacka zajmuje się czekoladą. Kontrole Inspekcji Handlowej zakwestionowały co siódmy czekoladowy wyrób.Nie spełnia norm. Za mało w nim czekolady, za dużo cukru.
|
15:10 |
Eddie Jackson zaprasza pasjonatów gotowania do starcia z uznanymi szefami kuchni. Jeden głos od przypadkowych degustatorów może zaważyć na tym, że amator sztuki kulinarnej wygra 5 tysięcy dolarów.
|
15:45 |
Eddie Jackson zaprasza pasjonatów gotowania do starcia z uznanymi szefami kuchni. Jeden głos od przypadkowych degustatorów może zaważyć na tym, że amator sztuki kulinarnej wygra 5 tysięcy dolarów.
|
16:20 |
Michel Moran gości w programie Rafała Grabiasa, znanego z otwartości i autentyczności bohatera 'Królowych życia'. Razem przygotują faszerowaną cukinię w sosie pomidorowym oraz mus z awokado.
|
16:55 |
Gościem Michela Morana jest Sylwia Bomba. Bohaterka programu 'Gogglebox. Przed telewizorem' zdradzi swoje przepisy na kulinarne afrodyzjaki, czyli deser lodowy w czekoladowej kuli.
|
17:25 |
Iza Macudzińska, bohaterka 'Królowych życia', przygotowuje razem z Michelem Moranem posiłki bez laktozy. W menu znajdą się pikantna zupa aztecka oraz pudding chia z musem mango i mlekiem kokosowym.
|
18:00 |
Ree Drummond prezentuje widzom swoje umiejętności kulinarne. Gotuje popisowe dania w klimacie Dzikiego Zachodu dla rodziny oraz przyjaciół odwiedzających ranczo.
|
18:35 |
Ree Drummond prezentuje widzom swoje umiejętności kulinarne. Gotuje popisowe dania w klimacie Dzikiego Zachodu dla rodziny oraz przyjaciół odwiedzających ranczo.
|
19:05 |
Krzysiek jest młodym i dobrze wychowanym mężczyzną, który sprawia, że każda kobieta może czuć się bezpiecznie w jego obecności. Pasjonuje się sztukami walki i trenuje je już od dziecka.
|
20:00 |
Małgosia z rodziną prowadzi na warszawskim Marymoncie restaurację w salonie własnego domu. Szef kuchni, Artur, nie boi się eksperymentów. Mimo starań właścicieli goście omijają to miejsce.
|
21:10 |
Zadaniem uczestników programu jest upieczenie ciasta tak, aby jak najbardziej przypominało swój odpowiednik. Następnie dwie drużyny próbują zdemaskować podróbkę.
|
22:15 |
Czterech pozostałych kucharzy próbuje zdobyć uznanie w oczach szefowej kuchni, Anne Burrell. Mają przygotować kolację w restauracji Guy Savoy, która otrzymała trzy gwiazdki Michelin.
|
23:15 |
Simone Rugiati odwiedza Mediolan, Neapol, Rimini oraz inne włoskie miasta, gdzie spotka się z trzema mieszkańcami, którzy pokazują mu swoją ulubioną restaurację. Wspólnie wybierają jedno danie.
|
0:15 |
Kulinarne zmagania kucharzy, którzy muszą się wykazać się przed jury swoimi umiejętnościami, pomysłowością i sprytem. Przed nimi trzy rundy, a w każdej wykonują danie z obowiązkowych składników.
|
1:15 |
Robert Irvine i jego zespół pomagają właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmieniają podupadające firmy i dają im szansę na rozwój.
|
2:15 |
Jeff Mauro zabiera trzech kucharzy do różnych dzielnic w Ameryce, gdzie uczestnicy mają przyrządzić posiłki ze składników pozyskanych z kuchni przypadkowych ludzi. Na zdobycie produktów mają 10 minut.
|
3:15 |
Podróż po najsmaczniejszych i najpopularniejszych miejscówkach na kulinarnej mapie Ameryki. Widzowie mają okazję poznać wiele nowych knajp oferujących pyszne i jedyne w swoim rodzaju jedzenie.
|
4:15 |
Kulinarne zmagania kucharzy, którzy muszą się wykazać się przed jury swoimi umiejętnościami, pomysłowością i sprytem. Przed nimi trzy rundy, a w każdej wykonują danie z obowiązkowych składników.
|
5:15 |
Buddy Valastro i jego ekipa stawią czoło największemu wyzwaniu - upieką ciasto z efektami pirotechnicznymi. Z okazji rocznicy ślubu Mauro i Madeline dostaną zaproszenie do kociej kawiarni.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.