Food NetworkProgram TV na Niedziela 26.03.2023
| 19:20 |
Dziewięciu właścicieli food trucków wraz ze swoimi zespołami wyrusza w trasę, by gotować przy okazji każdego postoju. Na drużyny czekają skomplikowane wyzwania. Zwycięzcy wygrają 50 tysięcy dolarów.
|
|---|---|
| 20:20 |
Buddy Valastro to jeden z najsłynniejszych mistrzów pieczenia w Stanach Zjednoczonych. Razem z cukiernikami z Carlo's Bakery w New Jersey tworzy wyszukane torty na każdą okazję.
|
| 20:50 |
W pracowni szykowany jest tort uświetniający wieczór kawalerski. Ma być wyjątkowy i z poczuciem humoru. Agata i Małgorzata zdradzą, jak przygotować porzeczkowy biszkopt oraz bezę szwajcarską.
|
| 21:20 |
Prowadzące przygotowują bajeczne słodkości - tęczowe biszkopty, cukierkową tortową piniatę i wielobarwne ozdoby z kremu maślanego. A wszystko to w ramach niespodzianki dla Doroty Szalągowskiej.
|
|
|
|
| 21:50 |
W pierwszym zadaniu uczestnicy muszą wykorzystać produkty, które można znaleźć w lesie: grzyby, rośliny czy owoce. Podczas gotowania sięgają po nowoczesne techniki kulinarne i nowatorskie trendy.
|
| 23:25 |
Bryan FordL Bryan Ford sprawdza, jakie techniki i sposoby kryją się za najlepszymi nowojorskimi wypiekami. Sekret pizzy, croissantów, tortilli, szarlotki czy chleba tkwi w tradycyjnym cieście.
|
| 0:00 |
|
| 1:05 |
Szef kuchni oraz miłośnik mięsnych potraw, Justin Brunson, odbywa podróż po kultowych amerykańskich lokalach. Wybiera restauracje, w których mięso odgrywa główną rolę. Próbuje m.in. prosiaka z grilla.
|
| 1:35 |
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
|
| 2:35 |
Antonino Cannavacciuolo podejmuje wyzwanie poświęcone morzu i wędkarstwu. Szef kuchni odkrywa przepisy na ryby typowe dla nadmorskich kurortów, poznając tradycje i sztuczki, które wzbogacą danie.
|
| 3:35 |
Antonino Cannavacciuolo podejmuje wyzwanie poświęcone morzu i wędkarstwu. Szef kuchni odkrywa przepisy na ryby typowe dla nadmorskich kurortów, poznając tradycje i sztuczki, które wzbogacą danie.
|
| 4:35 |
Prowadząca pokazuje, jak przygotować polędwicę z aromatycznym sosem. Składnikiem nadającym wyrazisty smak jest whisky. Kolejne danie to bruschetty podane w towarzystwie fig zapiekanych z kozim serem.
|
| 5:05 |
Olga i Agata zaprezentują nowe pomysły na kanapki, czyli posiłek uwielbiany na całym świecie, będący ciągle niezastąpioną przekąską.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.







