Food NetworkProgram TV na Piątek 14.10.2022
19:40 |
![]() Magda Gessler gotuje tradycyjny hiszpański chłodnik ajoblanco z prażonymi migdałami oraz doradę, polaną sosem chimichurri.
|
---|---|
20:10 |
![]() Ceniony kucharz Michel Moran podejmuje się kolejnych kulinarnych wyzwań w towarzystwie gwiazd TTV. Umiejętności jurora polskiej edycji "MasterChefa" sprawdzi dziesięć zadań specjalnych.
|
20:40 |
![]() Alton Brown bada pochodzenie składników pokarmowych, wyjaśnia zwyczaje kulinarne oraz prezentuje trendy w wyposażeniu kuchni. Program przerywany jest ciekawymi wstawkami i prostymi przepisami.
|
21:15 |
![]() Michael Symon odwiedza kolejne miejsca, które serwują najlepsze burgery, żeberka i mięso z rusztu. W swojej podróży po Stanach poznaje prawdziwych mistrzów oraz próbuje ich popisowych dań.
|
|
|
21:45 |
![]() Michael Symon odwiedza kolejne miejsca, które serwują najlepsze burgery, żeberka i mięso z rusztu. W swojej podróży po Stanach poznaje prawdziwych mistrzów oraz próbuje ich popisowych dań.
|
22:20 |
|
23:45 |
![]() Siedmiu najlepszych rzeźbiarzy w kraju bierze udział w konkursie, gdzie materiałem do pracy są dynie. W każdym tygodniu mierzą się oni w dwóch wyzwaniach, które sprawdzają ich kreatywność i zręczność.
|
0:50 |
![]() Siedmiu najlepszych rzeźbiarzy w kraju bierze udział w konkursie, gdzie materiałem do pracy są dynie. W każdym tygodniu mierzą się oni w dwóch wyzwaniach, które sprawdzają ich kreatywność i zręczność.
|
1:50 |
![]() Jeff Mauro przedstawia widzom niezliczoną ilość kombinacji, jakie można wykorzystać robiąc kanapkę. Według niego jest ona czymś więcej niż kilkoma składnikami umieszczonymi pomiędzy kromkami chleba.
|
2:20 |
![]() Czwórka kucharzy rywalizuje ze sobą w sztuce gotowania. Akcja tego kulinarnego turnieju dzieje się w sklepie. Nad całością czuwa Guy Fieri.
|
3:20 |
![]() Przy wsparciu barmanów zawodowi kucharze szykują posiłki typowe dla lat 60. XX wieku. Szef kuchni Alex Guarnaschelli i Jeremy Oertel walczą z mistrzem Markiem Forgione i Natashą David.
|
4:20 |
![]() Sherson Lian i jego matka Ann uwielbiają wspólnie spędzać czas na gotowaniu. Ann dzieli się ulubionymi tradycyjnymi przepisami, a Sherson nadaje im nowoczesny akcent, wykorzystując współczesne smaki.
|
4:50 |
![]() Olga powróci do swoich włoskich korzeni, a Agata da się wciągnąć w podróż przez smaki ze słonecznej Italii. Olga zdradzi, jak przygotowywać fantazyjne ravioli, a Agata ossobuco alla Milanese.
|
5:20 |
![]() Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.