Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 21.06.2021

Poniedziałek 21.06
Od teraz
5:35
Prowadząca pokazuje, jak przygotować polędwicę z aromatycznym sosem. Składnikiem nadającym wyrazisty smak jest whisky. Kolejne danie to bruschetty podane w towarzystwie fig zapiekanych z kozim serem.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:10
Prowadząca przygotowuje czterowarstwową potrawkę z zachowaniem najlepszych właściwości warzyw. Następnie szykuje ciasteczka marchewkowe oraz placuszki z cukinii, buraków i marchewki.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:40
Anna przyrządzi paprykę faszerowaną kuskusem. Następnie coś dla amatorów słodkości, czyli babeczki czekoladowe ze szczyptą chilli. Kolejna potrawa to omlet z ziemniakami, kiełbasą i papryką.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:10
Amerykańska wersja oryginalnej japońskiej produkcji związanej z konkursem kulinarnym, który odbywa się w studiu. Jeden szef kuchni rywalizuje z innymi o możliwość otrzymania tytułu Iron Chef.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:10
Jedzenie stanowi serce wietnamskiej kultury. Reza wybiera się w niezapomnianą podróż po tym barwnym kraju, by odkryć miejscowe smaki i tradycje.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:40
Jedzenie stanowi serce wietnamskiej kultury. Reza wybiera się w niezapomnianą podróż po tym barwnym kraju, by odkryć miejscowe smaki i tradycje.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:10
Aktorka Tiffani Thiessen zaprasza przyjaciół na kameralne spotkania. Serwuje swoje popisowe dania i napoje. Podczas posiłków goście opowiadają anegdoty i zdradzają ciekawostki z planów filmowych.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:40
Aktorka Tiffani Thiessen zaprasza przyjaciół na kameralne spotkania. Serwuje swoje popisowe dania i napoje. Podczas posiłków goście opowiadają anegdoty i zdradzają ciekawostki z planów filmowych.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:10
Omenaa Mensah, znana prezenterka pogody, wspólnie ze swoją 6-letnią córeczką prezentuje dania, które każdemu przypadną do gustu.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:25
Walenty postanawia przygotować gęsie pipki, czyli potrawkę z gęsich żołądków, królicze nerki w kwaśno-pikantnym sosie oraz chrzanicę - gęstą zupę z wołowego ozora z kiełbasą, chrzanem i zakwasem.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:00
Walenty odwiedza malownicze Gorce. Na piecu opalanym drewnem ugotuje tradycyjną maczankę, czyli wątróbkę po góralsku. Poda też dania, których składnikiem będą nietypowe, przez niego zebrane grzyby.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:30
Na kucharzy czekają cztery tajemnicze skrzynki. Pod nimi umieszczono różnorodne produkty, z których uczestnicy przygotują dania. Autorzy najlepszych propozycji awansują do finałowej czternastki.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:00
Młodzi kucharze przygotują dania z owocami morza. Gościem drugiej części odcinka jest zwyciężczyni 'MasterChefa', Beata Śniechowska. Zaprezentuje, jak przygotować soczyste oraz smaczne steki warzywne.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:30
Mieszkańcy Radomia przygotują cztery kolacje wg własnego pomysłu. Przy stole zasiądą: Anna Jarecka, Sylwia Sulima, Rafał Tatarek oraz Krzysztof Piątek - właściciel salonu fryzjerskiego.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:30
Statystyczny Polak zjada rocznie 45 kilogramów cukru. Katarzyna Bosacka sprawdzi, jak miłość do słodkości wykorzystują producenci. Uporządkuje też wiedzę o ściereczkach do sprzątania.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:15
Kasia Bosacka sprawdzi, co wypiekają dyskonty i supermarkety. Przeciętny Polak zjada 50 kg pieczywa rocznie. Lubimy kupować w marketach, bo jest tanio, różnorodnie i w dodatku pięknie pachnie.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:00
Na Kaszubach Karola z Lipowa zajmuje się kolekcjonowaniem forem i książek kulinarnych. Swoje zainteresowania usiłuje zaszczepić w córce. Pokazuje też dzieciom, w jaki sposób upiec kaszubskie kukle.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:35
Michał spod Łysej Góry idzie do ogrodu po ziemniaki, bo jego żona Ania razem z córką i babcią Czesią zamierzają przyrządzić świętokrzyskie prazoki. Mężczyzna rozpala ogień w palenisku za domem.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:05
Dagmara często sięga po przepisy regionalne. Przyrządza foie gras na maśle. Uczy córki robienia pasztetu, a jej mąż prezentuje proces wędzenia. Żona właściciela pasieki szykuje lemoniadę na miodzie.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:40
Janina z Gliczarowa nad Dunajcem razem z wnuczką zbiera młode pokrzywy. Ugotuje z nich zupę do klusek. Kasia i jej córka Claudia Chwołki z Czerwionki Leszczyna robią rosół z gołębia.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:10
Robert Makłowicz odwiedza Wielkopolskę. W Grodzisku Wielkopolskim smakuje piwo, znane już w średniowieczu jako grodzisz. Poznaje lokalne specjały takie jak ser smażony, pyry z gzikiem i leberka.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:40
Magda Gessler przygotuje zrazy po warszawsku. Najważniejsze w tym daniu są farsz oraz metody smażenia i duszenia mięsa. Kulinarna mistrzyni przyrządzi własny sos na bazie grzybów i pomidorów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:15
Magda Gessler przyrządzi empanadas z makrelą i papryką. Ciasto w tym daniu wyrabia się z mąki, wody, wina i oliwy z oliwek. Prowadząca przyszykuje też sałatę rzymską z bakłażanem, cukinią i papryką.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:45
Szef kuchni Robert Irvine i jego ekipa pomagają restauracjom, którym grozi bankructwo. Każdy odcinek to wizyta w innym lokalu. Widzowie zobaczą, jak przywraca tym miejscom utraconą świetność.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:45
Gospodarz programu - Tregaye Fraser - rzuca wyzwanie mistrzom pieczenia: Kalen Allenie i Natalie Sideserf. Ich zadaniem jest stworzenie tortów z ciasta i lukru z podobiznami znanych celebrytów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:45
Jedna z cukierni tworzy ciasto z suchym lodem inspirowane podróżą poślubną pewnej pary. Z kolei wyjątkowy tort Route 66 został wyrzeźbiony specjalnie dla legendy muzyki z Teksasu.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:15
Dziewięciu piekarzy wchodzi do kuchni, aby pochwalić się swoimi talentami. Uczestnicy muszą udowodnić swoje umiejętności przed sędziami: Duffem Goldmanem, Lorraine Pascale i Nancy Fuller.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:15
Czterech mistrzów cukiernictwa rywalizuje o to, aby ich ciasto znalazło się w centrum imprezy z okazji urodzin Wojowniczych Żółwi Ninja. Dodatkowo zwycięzca otrzyma 10 000 dolarów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:15
Wyjątkowi prowadzący - Richard Ruskell i Waylynn Lucas - wspólnie z gośćmi oceniają ciasta przygotowane przez przyszłych mistrzów cukiernictwa. Bitwa odbywa się co tydzień.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:15
Dwie pary konkurują ze sobą w kulinarnym starciu. Wymagający jurorzy - Roberto, Csaba oraz Diego - oceniają, której drużynie należy się tytuł "perfekcyjnych gospodarzy".
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:15
Alton Brown przedstawia cukierników o niezwykłych zdolnościach artystycznych, którzy przygotowują zapierające dech w piersi wypieki.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:45
Dwóch utalentowanych kucharzy Tory Miller i Jenner Tomaska mierzy się w kulinarnym pojedynku. Ich popisowe dania mają zawierać pewne warzywo. Zwycięzca spróbuje pokonać Iron Chefa, Bobby'ego Flaya.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:45
Agata radzi, na jakim oleju najlepiej smażyć placki, a Olga ujawnia kilka ciekawostek na temat zastosowania ziemniaka. Proponują trzy rodzaje placków, które zadowolą nawet wybredne gusta.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji Food Network

Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.
Ładuję...