CANAL+ KuchniaProgram TV na Poniedziałek 21.06.2021

Poniedziałek 21.06
Od teraz
6:00
Tomasz Jakubiak przekonuje do jedzenia rodzimych produktów sezonowych. Inspiracją dla proponowanych przez niego dań jest lato.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
6:30
Daria Ładocha gotuje razem z mamami i ich pociechami. Robi to w sposób zabawny, nieprzewidywalny i naturalny. Oprócz pomysłów na dania dzieli się praktycznymi radami dotyczącymi zdrowego odżywiania.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
7:00
Jedzenie to jedna z największych przyjemności w życiu człowieka. Niestety nie każdy z nas lubi eksperymentować z nowymi smakami. Z pomocą przychodzi Piotr, który pokaże, jak przełamać rutynę.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
7:30
Prezentacja atrakcyjnych produktów codziennego użytku, które można kupić nie wychodząc z domu.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:00
Prowadząca podpowiada, jak przygotować proste i smaczne potrawy. W trzeciej serii zaprezentuje pomysły na śniadania do pracy i szkoły.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
8:30
Jagna Niedzielska i Damian Kordas wyruszą w drogę, by odkrywać godne polecenia bary mleczne, lokale podające jagnięcinę i restauracje z najlepszymi owocami morza. Odwiedzą też popularne kurorty.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:00
Propozycja dla wszystkich wielbicieli słodkości. Mistrz cukiernictwa Tomasz Deker wprowadzi widzów w wysublimowany świat deserów. W każdym odcinku prowadzący przedstawi trzy przepisy.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
9:30
Prezentacja atrakcyjnych produktów codziennego użytku, które można kupić nie wychodząc z domu.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
10:30
Profesjonalni kucharze próbują przekonać widzów do swoich zwyczajów i filozofii żywienia. Adrian Richardson jest zwolennikiem mięsnych potraw. Zoe Bingley-Pullin preferuje lekkie warzywne dania.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
11:00
Profesjonalni kucharze próbują przekonać widzów do swoich zwyczajów i filozofii żywienia. Adrian Richardson jest zwolennikiem mięsnych potraw. Zoe Bingley-Pullin preferuje lekkie warzywne dania.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
11:30
Prezentacja atrakcyjnych produktów codziennego użytku, które można kupić nie wychodząc z domu.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
12:30
Szef kuchni Aleksander Baron i vloger Damian Kordas wyruszają w podróż w celu stworzenia unikatowej kulinarnej mapy Polski. Odwiedzą polecane restauracje oraz poznają tajniki kucharzy z całego kraju.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
13:00
Sarah Carnier, rosyjska guru odchudzania, prowadzi hotel. W pięknie położonej placówce chętni pod jej okiem mogą zgubić zbędne kilogramy. Czeka ich m.in. detoksykacja, wegańska kuchnia i dużo ruchu.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
14:00
Tomasz Jakubiak prezentuje szlagiery polskiej kuchni w rozmaitych odsłonach. Szuka przepisów w starych książkach kucharskich, by pokazać, jak tradycyjne dania zmieniały się na przestrzeni lat.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
14:30
Jagna Niedzielska, popularyzatorka nurtu zero waste, prezentuje sposoby na gotowanie bez marnowania żywności. Radzi, jak efektywnie wykorzystywać dostępne w kuchni produkty, by zminimalizować straty.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
15:00
Sekrety kuchni wegetariańskiej. Coraz więcej osób przekonuje się do potraw bezmięsnych. Maeve O'Meara zgłębia tajniki świeżych warzyw, owoców, ziół, ziaren i innych składników pochodzących z natury.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
15:30
Tomasz Jakubiak rusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków. Interesują go potrawy zakorzenione w naszej kulturze, lecz nieco zapomniane.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
16:00
Profesjonalni kucharze próbują przekonać widzów do swoich zwyczajów i filozofii żywienia. Adrian Richardson jest zwolennikiem mięsnych potraw. Zoe Bingley-Pullin preferuje lekkie warzywne dania.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
16:30
Profesjonalni kucharze próbują przekonać widzów do swoich zwyczajów i filozofii żywienia. Adrian Richardson jest zwolennikiem mięsnych potraw. Zoe Bingley-Pullin preferuje lekkie warzywne dania.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:00
Nowy program Jamiego Olivera to kurs superszybkiego gotowania dla zapracowanych. Jamie w 30 minut przygotowuje kompletne posiłki.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
17:30
Nowy program Jamiego Olivera to kurs superszybkiego gotowania dla zapracowanych. Jamie w 30 minut przygotowuje kompletne posiłki.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
18:00
Julie Andrieu, znawczyni sztuki kulinarnej, przemierza Francję w poszukiwaniu inspiracji. Odkrywa regionalne smaki, produkty i potrawy. Potem przyrządza typowe francuskie dania we własnej kuchni.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
19:05
Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kg mięsa rocznie. Widzowie dowiedzą się, jak je kupować, gotować, piec, smażyć lub podawać na surowo. W każdym odcinku zaprezentowane zostaną trzy przepisy.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
19:35
Spotkania z pasjonatami kulinarnymi z różnych stron świata, którzy zajmują się produkcją żywności i gotowaniem w duchu slow food. Twórcy ruszają do Szwecji, Anglii, Finlandii, Chorwacji i Hiszpanii.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
20:05
Anthony Bourdain udaje się m.in. do Nowej Funlandii, Urugwaju, Armenii, Butanu i Hongkongu. W każdym z miejsc odkrywa lokalne przysmaki - często zdumiewające nawet dla doświadczonego szefa kuchni.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
20:55
Anthony Bourdain udaje się m.in. do Nowej Funlandii, Urugwaju, Armenii, Butanu i Hongkongu. W każdym z miejsc odkrywa lokalne przysmaki - często zdumiewające nawet dla doświadczonego szefa kuchni.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
21:45
W czasach, gdy żywność produkowana jest masowo, a hodowle przypominają laboratoria, pojawia się potrzeba, by sięgać do źródeł. Twórcy serii zabierają widzów w podróż po tradycyjnych gospodarstwach.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
22:45
W czasach, gdy żywność produkowana jest masowo, a hodowle przypominają laboratoria, pojawia się potrzeba, by sięgać do źródeł. Twórcy serii zabierają widzów w podróż po tradycyjnych gospodarstwach.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
23:45
Znany szef kuchni Tom Kerridge pokazuje, w jaki sposób przyrządzić tradycyjne potrawy, lecz nadać im nowy, lepszy smak. Wszystko za sprawą kulinarnych sztuczek, które zdradza.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI
0:20
Andrzej Polan pomaga osobom, które wysoko oceniają swoje kulinarne umiejętności. Nie wiedzą, że najbliżsi mają dość ich kuchni. Uczestnik dostaje od szefa kuchni wskazówki, jak udoskonalić potrawy.
  • INEA - 454, 484
  • Multimedia - 714
  • Netia - 88
  • Orange - 340
  • Platforma CANAL+ - 25
  • TOYA - 39
  • UPC Horizon/Kaon - 410
  • UPC Mediabox - 148
  • Vectra - 714
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

O stacji CANAL+ Kuchnia

CANAL+ Kuchnia to telewizyjny kanał tematyczny poświęcony tematyce kulinarnej.
Ładuję...