Teleman

Food Network

Niedziela 25.10
Od teraz
5:55
Anna przyrządza dania, których bazą jest kruche ciasto. Na początek przygotuje 'odwróconą' tartę z pomidorami i szalotkami. Połączy łososia z czarnymi oliwkami i suszonymi pomidorami z ciastem.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:30
Nowe twarze kulinarnego świata stają do rywalizacji pod okiem jurorów. Aby wygrać, muszą ich oczarować swoimi daniami.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:30
Gesine Prado założyła szkołę cukierniczą. W programie zdradza swoje triki m.in. na desery bez pieczenia, bułeczki cynamonowe czy gotowe dania, które można przechowywać w zamrażarce.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:00
Prowadząca organizuje rejs połączony z kolacją. Dla gości szykuje paccheri z porcini i pistacji, łososia z patelni z karczochami i białym winem, sałatkę z burrattą oraz inne pyszności.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:30
Csaba dalla Zorza uważa, że dobre jedzenie jest dostępne dla każdego. Zamierza to udowodnić, wprowadzając do tradycyjnej, prostej kuchni włoskiej elementy kulinarne zaczerpnięte z całego świata.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:05
Polacy chętnie korzystają z wyprzedaży i promocji. Jednak rzeczywistość bardzo często różni się od fikcji handlowców. Katarzyna Bosacka podpowiada, jak kupować taniej i żyć oszczędniej.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:35
Łosoś sprawdza się w każdej sytuacji i smakuje w każdej formie. W Polsce wciąż przyrządza się go rzadko. Katarzyna Bosacka podpowie, czy zdrowszy jest ten podany na zimno czy na gorąco.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:05
Producenci pokarmów dla dzieci wiedzą, jak podbić serca dzieci. Gadżety i zabawki nie zawsze spełniają oczekiwania ich rodziców. Katarzyna Bosacka odkrywa sekrety produktów dla najmłodszych.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:35
Program ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały, a także osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:10
Program ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały, a także osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:45
Magda Gessler piecze turbota w ognisku i serwuje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku. Zostaną one podane z cielęciną.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:15
Ekipa filmowa Food Network odwiedza pasjonatów i podpatruje, jaki jest ich sposób na udany obiad, rodzinną kolację czy imieniny u cioci.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:45
50 kucharzy z najlepszych polskich restauracji spotkało się w Wilanowie podczas pikniku kulinarnego. Towarzysząca im kamera zarejestrowała przygotowania kucharzy dzień przed festiwalem.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:15
Relacja z zorganizowanego w Sopocie spotkania pod hasłem 'Kucharze pomagają'. Jego pomysłodawcą jest Tomasz Jakubiak, który zaprasza widzów za kulisy przygotowań charytatywnej kolacji.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:45
W Woli Batorskiej Lucyna i Marek Gawłowie prowadzą ekologiczne gospodarstwo Słoneczna Zagroda. Tadeusz Muller przygląda się ich uprawie cebuli i rozmawia o tym popularnym warzywie.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:15
Niedaleko Starogardu Gdańskiego Tadeusz spotyka się ze Sławkiem, który uprawia rzodkiewki od ponad 20 lat. Na miejscu prowadzący przyrządza tatar z rzodkiewki, a w swojej kuchni kiszone rzodkiewki.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:45
W czasie kwarantanny wszyscy mają swoje zmartwienia i problemy. Amy Schumer ma zamiar trochę rozbawić widzów i przy okazji nauczyć się gotować. W rolę nauczyciela wciela się Chris, jej mąż.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:45
Autorka książki kucharskiej i kulinarnego bloga, Molly Yeh, w swojej przytulnej kuchni przyrządza potrawy inspirowane jej żydowskimi i chińskimi korzeniami.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:15
Tomasz Jakubiak zdradzi swoje ulubione przepisy na dania z mięsa mielonego. Pokaże, jak je odpowiednio przygotować. Przyrządzi pieczeń rzymską oraz pulpety w sosie musztardowym.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:45
Restauracja Ceviche Bar znajduje się w centrum stolicy. Szef kuchni Martin Gimenez słynie z owoców morza, która układa w oryginalne rzeźby. Z kolei Grzegorz Uchwał prowadzi bar mleczny w Płocku.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:45
Guy Fieri zaprasza16 najlepszych szefów kuchni Ameryki do rywalizacji. Każda runda popycha uczestników do przekraczania granic. Sędziowie wymagają najwyższego poziomu, nic nie umknie ich uwadze.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:15
Scott Conant rzuca wyzwanie czterem odważnym cukiernikom. Wykorzystując zaskakujące składniki i pracując pod presją czasu, kucharze muszą wykazać się umiejętnościami, koncentracją i wyobraźnią.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:20
Sześć drużyn, z których każda składa się m.in. specjalisty od ciast i mistrza cukiernictwa, walczy o wygraną, tworząc zabawne i jadalne prace. Ich dzieła oceniają Shinmin Li i Todd Tucker.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:30
Magda Gessler prezentuje dania z drobiem w roli głównej. Zdradza rodzinny przepis na faszerowanego indyka na słodko. Prowadząca piecze go w całości, nadziewa farszem z rodzynkami i orzechami włoskimi.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:05
Magda Gessler piecze turbota w ognisku i serwuje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku. Zostaną one podane z cielęciną.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:40
Anne Burrell prowadzi rozmowy kwalifikacyjne z kandydatami na stanowisko szefa kuchni w restauracji w Flamingo Resort and Casino. Każdego tygodnia będą oni przygotowywać jedną kolację.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:45
Profesjonalni kucharze konkurują z amatorami o wysoką nagrodę pieniężną. Ich zmagania oceniają jurorzy.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:50
W Las Vegas gwiazdy stacji Food Network, HGTV oraz Travel Channel łączą siły podczas halloweenowej przygody. Drew Scott i Tia Mowry oraz Jonathan Scott i Duff Goldman tworzą dwa domy strachów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:45
Pasjonaci gotowania z Azji zostają wysłani do nieznanej im Europy. Zwiedzają malowniczo położone zamki i cieszą się urokiem kontynentu. Mają stworzyć menu, które podbije podniebienia Europejczyków.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:15
Pasjonaci gotowania z Azji zostają wysłani do nieznanej im Europy. Zwiedzają malowniczo położone zamki i cieszą się urokiem kontynentu. Mają stworzyć menu, które podbije podniebienia Europejczyków.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:45
Ali Khan, autor bloga 'Bang for Your Burger Back', ma tylko 12 godzin i 35 dolarów na znalezienie najlepszych ofert na śniadanie, obiad, przekąskę i kolację. Zaprasza widzów do wspólnej podróży.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:10
Jeff przenosi się do kulinarnego nieba, łącząc włoskie smaki z sandwiczami. Oprócz kanapek, uczty dopełnia cytrynowa zupa z kurczaka z makaronem orzo.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:40
Trzech utalentowanych cukierników wykonuje niezwykłe desery na zamówienie. Potrafią przygotować słodkie wypieki w każdym kształcie, np. wieży wiertniczej. W Teksasie nie mają sobie równych.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:10
W Nowym Jorku Haylie Duff spotyka się z przyjaciółką i sprawdza peruwiańską restaurację. Na Brooklynie odwiedza miejsce z pysznym koreańskim jedzeniem. Przygotowuje bagietkę z serem brie.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:40
W każdym odcinku widzowie poznają pięć najlepszych restauracji Ameryki, które specjalizują się w robieniu burgerów, steków, barbecue, pizzy czy lodów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:10
Zapiekanki, smaczne i lubiane, są potrawą tuczącą. Dziś kilka sposobów przyrządzenia niskokalorycznej zapiekanki. Np. w jednym z przepisów makaron zastępuje grillowany bakłażan i cukinia.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

Ładuję...