Teleman

Food Network

Niedziela 25.10
Od 20:00
19:15
Scott Conant rzuca wyzwanie czterem odważnym cukiernikom. Wykorzystując zaskakujące składniki i pracując pod presją czasu, kucharze muszą wykazać się umiejętnościami, koncentracją i wyobraźnią.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:20
Sześć drużyn, z których każda składa się m.in. specjalisty od ciast i mistrza cukiernictwa, walczy o wygraną, tworząc zabawne i jadalne prace. Ich dzieła oceniają Shinmin Li i Todd Tucker.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:30
Magda Gessler prezentuje dania z drobiem w roli głównej. Zdradza rodzinny przepis na faszerowanego indyka na słodko. Prowadząca piecze go w całości, nadziewa farszem z rodzynkami i orzechami włoskimi.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:05
Magda Gessler piecze turbota w ognisku i serwuje go z grillowanymi warzywami oraz sosem aioli. Kolejnym daniem są östi, czyli placki ziemniaczane po szwajcarsku. Zostaną one podane z cielęciną.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:40
Anne Burrell prowadzi rozmowy kwalifikacyjne z kandydatami na stanowisko szefa kuchni w restauracji w Flamingo Resort and Casino. Każdego tygodnia będą oni przygotowywać jedną kolację.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:45
Profesjonalni kucharze konkurują z amatorami o wysoką nagrodę pieniężną. Ich zmagania oceniają jurorzy.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:50
W Las Vegas gwiazdy stacji Food Network, HGTV oraz Travel Channel łączą siły podczas halloweenowej przygody. Drew Scott i Tia Mowry oraz Jonathan Scott i Duff Goldman tworzą dwa domy strachów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:45
Pasjonaci gotowania z Azji zostają wysłani do nieznanej im Europy. Zwiedzają malowniczo położone zamki i cieszą się urokiem kontynentu. Mają stworzyć menu, które podbije podniebienia Europejczyków.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:15
Pasjonaci gotowania z Azji zostają wysłani do nieznanej im Europy. Zwiedzają malowniczo położone zamki i cieszą się urokiem kontynentu. Mają stworzyć menu, które podbije podniebienia Europejczyków.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:45
Ali Khan, autor bloga 'Bang for Your Burger Back', ma tylko 12 godzin i 35 dolarów na znalezienie najlepszych ofert na śniadanie, obiad, przekąskę i kolację. Zaprasza widzów do wspólnej podróży.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:10
Jeff przenosi się do kulinarnego nieba, łącząc włoskie smaki z sandwiczami. Oprócz kanapek, uczty dopełnia cytrynowa zupa z kurczaka z makaronem orzo.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:40
Trzech utalentowanych cukierników wykonuje niezwykłe desery na zamówienie. Potrafią przygotować słodkie wypieki w każdym kształcie, np. wieży wiertniczej. W Teksasie nie mają sobie równych.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:10
W Nowym Jorku Haylie Duff spotyka się z przyjaciółką i sprawdza peruwiańską restaurację. Na Brooklynie odwiedza miejsce z pysznym koreańskim jedzeniem. Przygotowuje bagietkę z serem brie.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:40
W każdym odcinku widzowie poznają pięć najlepszych restauracji Ameryki, które specjalizują się w robieniu burgerów, steków, barbecue, pizzy czy lodów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:10
Zapiekanki, smaczne i lubiane, są potrawą tuczącą. Dziś kilka sposobów przyrządzenia niskokalorycznej zapiekanki. Np. w jednym z przepisów makaron zastępuje grillowany bakłażan i cukinia.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
Ładuję...