Wiem, co jem (10/15)
magazyn poradnikowy Polska 2011

W skrócie
Katarzyna Bosacka śledzi tajniki mięsa mielonego, podstawowej bazy naszych kotletów. Sprawdza dania gotowe, mówi o hamburgerach. Na zakończenie rady, jak 'ożywić' tradycyjnego kotleta.
Oglądaj w telewizji
Wt 18.03 10:00
Food Network
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Katarzyna Bosacka prześledzi tajniki najsłynniejszej bazy naszych kotletów - mięsa mielonego. Prowadząca obejrzy dania gotowe, a także opowie o wadach i zaletach hamburgerów. Na zakończenie dowiemy się, w jaki sposób możemy "ożywić" tradycyjnego kotleta.
Twórcy
Zobacz także
Wiem, co jem (10)
Czw, 06.03 16:15
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (1/16)
Czw, 06.03 16:50
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (2/16)
Czw, 06.03 17:25
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (5/15)
Wt, 11.03 9:25
Wiem, co jem (6/15)
Wt, 11.03 10:00
Wiem, co jem (7/15)
Wt, 11.03 10:30
Wiem, co jem (8/15)
Wt, 11.03 11:40
Wiem, co jem (3/10)
Śr, 12.03 9:25
Wiem, co jem (4/10)
Śr, 12.03 9:55
Wiem, co jem (5/10)
Śr, 12.03 10:30