Wiem, co jem (10/15)
magazyn poradnikowy Polska 2011

W skrócie
Katarzyna Bosacka śledzi tajniki mięsa mielonego, podstawowej bazy naszych kotletów. Sprawdza dania gotowe, mówi o hamburgerach. Na zakończenie rady, jak 'ożywić' tradycyjnego kotleta.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Katarzyna Bosacka prześledzi tajniki najsłynniejszej bazy naszych kotletów - mięsa mielonego. Prowadząca obejrzy dania gotowe, a także opowie o wadach i zaletach hamburgerów. Na zakończenie dowiemy się, w jaki sposób możemy "ożywić" tradycyjnego kotleta.
Twórcy
Zobacz także
Wiem, co jem (1/15)
So, 14.06 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (2/15)
So, 14.06 6:35
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (3/15)
Nd, 15.06 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (4/15)
Nd, 15.06 6:35
i 1 późniejsza emisja
Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (438)
Pt, 20.06 13:30
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (5/15)
So, 21.06 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (6/15)
So, 21.06 6:35
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (7/15)
Nd, 22.06 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (8/15)
Nd, 22.06 6:35
i 1 późniejsza emisja