Wiem, co jem (10/15)
magazyn poradnikowy Polska 2011
W skrócie
Katarzyna Bosacka śledzi tajniki mięsa mielonego, podstawowej bazy naszych kotletów. Sprawdza dania gotowe, mówi o hamburgerach. Na zakończenie rady, jak 'ożywić' tradycyjnego kotleta.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Katarzyna Bosacka prześledzi tajniki najsłynniejszej bazy naszych kotletów - mięsa mielonego. Prowadząca obejrzy dania gotowe, a także opowie o wadach i zaletach hamburgerów. Na zakończenie dowiemy się, w jaki sposób możemy "ożywić" tradycyjnego kotleta.
Twórcy
Zobacz także
Wiem, co jem (3/16)
Czw, 06.11 4:40
Wiem, co jem (4/16)
Pt, 07.11 4:40
Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (438)
Pon, 10.11 13:30
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (5/16)
Wt, 11.11 4:40
Wiem, co jem (6/16)
Śr, 12.11 4:40
Wiem, co jem (7/16)
Czw, 13.11 4:40
Wiem, co jem (8/16)
Pt, 14.11 4:20
Wiem, co jem (9/16)
So, 15.11 4:50
Wiem, co jem (10/16)
Nd, 16.11 4:45