Wiem, co jem (10/15)
magazyn poradnikowy Polska 2011

W skrócie
Katarzyna Bosacka śledzi tajniki mięsa mielonego, podstawowej bazy naszych kotletów. Sprawdza dania gotowe, mówi o hamburgerach. Na zakończenie rady, jak 'ożywić' tradycyjnego kotleta.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Katarzyna Bosacka przegląda półki z żywnością zarówno w mniejszych sklepach, jak i w supermarketach. Prowadząca podpowiada, jak wybrać zdrową żywność w dobrej cenie. Bezlitośnie obnaża chwyty speców od marketingu i uczy nas, jak możemy ich uniknąć.
Katarzyna Bosacka prześledzi tajniki najsłynniejszej bazy naszych kotletów - mięsa mielonego. Prowadząca obejrzy dania gotowe, a także opowie o wadach i zaletach hamburgerów. Na zakończenie dowiemy się, w jaki sposób możemy "ożywić" tradycyjnego kotleta.
Twórcy
Zobacz także
Wiem, co jem (7/16)
So, 09.08 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (8/16)
Nd, 10.08 1:05
Wiem, co jem (9/16)
Nd, 10.08 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (10/16)
Pon, 11.08 1:15
Świat według Kiepskich: Wiem, co jem (438)
Śr, 13.08 13:30
i 2 późniejsze emisje
Wiem, co jem (11/16)
So, 16.08 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (12/16)
Nd, 17.08 1:15
Wiem, co jem (13/16)
Nd, 17.08 6:00
i 1 późniejsza emisja
Wiem, co jem (14/16)
Pon, 18.08 1:30