Ewa gotuje (150)

magazyn kulinarny Polska 2010-2012  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz przygotuje roladki z łososia smażone z plastrami bekonu. Do tego przyrządza mus z selera naciowego z rukolą i białym ryżem. Na deser proponuje sernik na czekoladowym spodzie.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

W tym odcinku Ewa Wachowicz przygotuje roladki z łososia smażone z plastrami bekonu. Do tego przyrządzi mus z selera naciowego z rukolą i białym ryżem. Na deser będzie sernik na czekoladowym spodzie.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...