Jakubiak rozgryza...: Włoska oliwa (10)
magazyn kulinarny Polska 2025
W skrócie
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
Oglądaj w telewizji
Opis
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację ulicznego jedzenia. Nie brakowało też czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla danego regionu. Wszystko to uzupełniały piękne plenery i kulinarne ciekawostki.
Zobacz także
Jakubiak rozgryza...: Parmezan (9)
Wt, 11.11 3:55
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Tajskie danie z wieprzowiny (2)
Wt, 11.11 7:00
i 3 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza... (20)
Śr, 12.11 0:50
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza... (21)
Czw, 13.11 0:50
i 2 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza...: Trufle i szynka parmeńska (11)
Czw, 13.11 3:55
i 2 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza... (22)
Pt, 14.11 0:55
i 2 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza...: Pizza neapolitańska i street food (12)
Pt, 14.11 3:55
Jakubiak rozgryza...: Kambodżański prohok (5)
Pt, 14.11 19:45
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Tajska sałatka z papai (1)
Pt, 14.11 23:55
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Kuchnia Chorwacji (13)
So, 15.11 3:55
i 2 późniejsze emisje
