Jakubiak rozgryza...: Maltańska kanapka (3)
magazyn kulinarny Polska 2025
W skrócie
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
Oglądaj w telewizji
Śr 19.11 0:50
CANAL+ Kuchnia
Pt 21.11 0:15
CANAL+ Kuchnia
So 22.11 0:00
CANAL+ Kuchnia
Śr 26.11 20:45
CANAL+ Kuchnia
Czw 27.11 3:55
CANAL+ Kuchnia
So 29.11 7:00
CANAL+ Kuchnia
Pon 1.12 20:45
CANAL+ Kuchnia
Opis
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację ulicznego jedzenia. Nie brakowało też czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla danego regionu. Wszystko to uzupełniały piękne plenery i kulinarne ciekawostki.
Zobacz także
Jakubiak rozgryza...: Chorwackie ostrygi (14)
Śr, 19.11 20:45
Jakubiak rozgryza...: Maltańskie owoce morza (4)
Czw, 20.11 0:50
i 4 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza... (18)
Czw, 20.11 3:55
Jakubiak rozgryza... (15)
Czw, 20.11 20:45
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Tajskie danie z wieprzowiny (2)
Czw, 20.11 23:55
i 2 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza...: Kambodżański prohok (5)
Pt, 21.11 0:50
i 2 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza... (19)
Pt, 21.11 3:55
Jakubiak rozgryza... (22)
Pt, 21.11 19:45
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Kambodżański stek (6)
So, 22.11 0:50
i 2 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza... (20)
So, 22.11 3:55
i 1 późniejsza emisja