Jakubiak rozgryza...: Parmezan (9)
magazyn kulinarny Polska 2025

W skrócie
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
Oglądaj w telewizji
Opis
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację ulicznego jedzenia. Nie brakowało też czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla danego regionu. Wszystko to uzupełniały piękne plenery i kulinarne ciekawostki.
Zobacz także
Jakubiak rozgryza... (20)
Pt, 17.10 20:45
i 2 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza...: Maltańskie owoce morza (4)
So, 18.10 0:50
Jakubiak rozgryza...: Maderska kanapka z ośmiornicą (8)
So, 18.10 3:55
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza Włochy: Parmezan (1)
So, 18.10 9:00
Jakubiak rozgryza...: Włoska oliwa (10)
Pon, 20.10 3:55
i 2 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza...: Kambodżański prohok (5)
Wt, 21.10 0:50
Jakubiak rozgryza...: Tajska sałatka z papai (1)
Wt, 21.10 3:55
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Kambodżański stek (6)
Śr, 22.10 0:50
Jakubiak rozgryza...: Trufle i szynka parmeńska (11)
Śr, 22.10 4:00
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza... (21)
Śr, 22.10 20:45