Jakubiak rozgryza...: Kambodżański prohok (5)
magazyn kulinarny Polska 2025
W skrócie
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
Oglądaj w telewizji
So 29.11 3:55
CANAL+ Kuchnia
Opis
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację ulicznego jedzenia. Nie brakowało też czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla danego regionu. Wszystko to uzupełniały piękne plenery i kulinarne ciekawostki.
Występują
Zobacz także
Jakubiak rozgryza...: Maderska kanapka z ośmiornicą (8)
Śr, 26.11 0:50
i 2 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza...: Tajskie danie z wieprzowiny (2)
Śr, 26.11 4:00
Jakubiak rozgryza...: Maltańska kanapka (3)
Śr, 26.11 20:45
i 3 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza...: Parmezan (9)
Czw, 27.11 0:50
i 3 późniejsze emisje
Jakubiak rozgryza...: Maltańskie owoce morza (4)
Czw, 27.11 20:45
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Włoska oliwa (10)
Pt, 28.11 0:50
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza... (20)
Pt, 28.11 19:45
Jakubiak rozgryza...: Trufle i szynka parmeńska (11)
So, 29.11 0:50
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Kambodżański stek (6)
Nd, 30.11 4:00
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Maderski kurczak z grilla (7)
Pon, 01.12 3:55
i 2 późniejsze emisje