Jakubiak rozgryza... (17)
magazyn kulinarny Polska 2025
W skrócie
Najciekawsze fragmenty podróży Tomka Jakubiaka po Europie i Azji. Nie brakowało czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla regionu.
Oglądaj w telewizji
Wt 9.12 0:50
CANAL+ Kuchnia
Czw 11.12 3:55
CANAL+ Kuchnia
Opis
Najciekawsze fragmenty licznych podróży Tomka Jakubiaka po krajach Europy i Azji. Znany kucharz przemierzył wiele ciekawych miejsc w odkrywaniu smaków i tradycji, zarówno tych nam bliskich, jak i egzotycznych. Jego eskapady wypełnione były spotkaniami z interesującymi ludźmi, posiłkami w lokalach dla miejscowych i przystankami na degustację ulicznego jedzenia. Nie brakowało też czasu na wykorzystanie domowych przepisów i gotowanie potraw inspirowanych daniami typowymi dla danego regionu. Wszystko to uzupełniały piękne plenery i kulinarne ciekawostki.
Zobacz także
Jakubiak rozgryza...: Chorwackie ostrygi (14)
Pon, 08.12 3:55
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Parmezan (9)
Pon, 08.12 20:45
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza... (15)
Wt, 09.12 3:55
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Włoska oliwa (10)
Wt, 09.12 20:45
Jakubiak rozgryza... (18)
Śr, 10.12 0:50
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza... (16)
Śr, 10.12 3:55
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Trufle i szynka parmeńska (11)
Śr, 10.12 20:45
Jakubiak rozgryza... (19)
Czw, 11.12 0:50
i 1 późniejsza emisja
Jakubiak rozgryza...: Pizza neapolitańska i street food (12)
Czw, 11.12 20:45
Jakubiak rozgryza... (20)
Pt, 12.12 0:50
i 1 późniejsza emisja