Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska
magazyn kulinarny Polska

W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Gotowanie pod żaglami
So, 17.05 7:10
Okrasa łamie przepisy: Potrawy z podlaskiego miodu
So, 17.05 7:45
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Nowe sałatki rybne
So, 17.05 8:10
Okrasa łamie przepisy: Chłodniki na zimny maj
So, 17.05 8:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Smak pędów sosny
So, 17.05 12:00
Okrasa łamie przepisy: Ryby z owocami, czyli pstrąg w truskawkach
So, 17.05 14:25
i 3 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Wiosenne smardze
So, 17.05 16:20
i 4 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Inspiracje dubajską czekoladą
So, 17.05 21:55
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Żeberka na trzy sposoby
Nd, 18.05 7:30
Okrasa łamie przepisy: Morskie grillowanie
Nd, 18.05 7:40
i 1 późniejsza emisja