Ewa gotuje (454)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu na bazie kajmaku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński, podobny trochę do szczawiowej, ale z większą ilością zieleniny. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser Ewa zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu. Bazą do ich przygotowania będzie własnoręcznie przyrządzony kajmak.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (385)
Pt, 22.11 0:00
Ewa gotuje (386)
Pt, 22.11 0:30
Ewa gotuje (344)
Pt, 22.11 7:10
Ewa gotuje (345)
Pt, 22.11 7:35
Ewa gotuje (387)
So, 23.11 2:30
Ewa gotuje (466)
So, 23.11 2:45
Ewa gotuje (467)
So, 23.11 3:15
Ewa gotuje (523)
So, 23.11 7:30
Ewa gotuje (524)
So, 23.11 8:00
i 3 późniejsze emisje
Ewa gotuje (526)
So, 23.11 11:30