Ewa gotuje (454)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu na bazie kajmaku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński, podobny trochę do szczawiowej, ale z większą ilością zieleniny. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser Ewa zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu. Bazą do ich przygotowania będzie własnoręcznie przyrządzony kajmak.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (424)
Pt, 07.11 2:00
Ewa gotuje (425)
Pt, 07.11 2:30
Ewa gotuje (361)
Pt, 07.11 2:35
Ewa gotuje (362)
Pt, 07.11 3:05
Ewa gotuje (475)
Pt, 07.11 7:30
Ewa gotuje (426)
So, 08.11 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (363)
So, 08.11 2:55
Ewa gotuje (364)
So, 08.11 3:25
Ewa gotuje (542)
So, 08.11 7:30
Ewa gotuje (543)
So, 08.11 8:00
i 1 późniejsza emisja