Ewa gotuje (454)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu na bazie kajmaku.
Oglądaj w telewizji
Śr 22.05 2:45
Polsat 2
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński, podobny trochę do szczawiowej, ale z większą ilością zieleniny. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser Ewa zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu. Bazą do ich przygotowania będzie własnoręcznie przyrządzony kajmak.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (416)
Pt, 10.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (436)
Pt, 10.05 2:45
Ewa gotuje (437)
Pt, 10.05 3:15
Ewa gotuje (491)
Pt, 10.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (480)
Pt, 10.05 7:10
Ewa gotuje (481)
Pt, 10.05 7:35
Ewa gotuje (438)
So, 11.05 2:45
Ewa gotuje (439)
So, 11.05 3:15
Ewa gotuje (507)
So, 11.05 6:00
Ewa gotuje (512)
So, 11.05 10:10