Ewa gotuje (454)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu na bazie kajmaku.
Oglądaj w telewizji
Śr 11.06 2:30
Polsat Rodzina
Czw 12.06 2:45
Polsat 2
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński, podobny trochę do szczawiowej, ale z większą ilością zieleniny. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser Ewa zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu. Bazą do ich przygotowania będzie własnoręcznie przyrządzony kajmak.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (443)
So, 31.05 2:30
i 2 późniejsze emisje
Ewa gotuje (434)
So, 31.05 2:45
Ewa gotuje (435)
So, 31.05 3:15
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (533)
So, 31.05 7:30
Ewa gotuje (534)
So, 31.05 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (544)
So, 31.05 11:00
Ewa gotuje (444)
Nd, 01.06 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (436)
Nd, 01.06 2:50
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (437)
Nd, 01.06 3:20
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (445)
Pon, 02.06 2:30
i 1 późniejsza emisja