Ewa gotuje (454)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu na bazie kajmaku.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński, podobny trochę do szczawiowej, ale z większą ilością zieleniny. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser Ewa zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu. Bazą do ich przygotowania będzie własnoręcznie przyrządzony kajmak.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (307)
Pt, 18.07 7:30
Ewa gotuje (402)
So, 19.07 2:00
Ewa gotuje (403)
So, 19.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (516)
So, 19.07 2:45
Ewa gotuje (517)
So, 19.07 3:10
Ewa gotuje (540)
So, 19.07 7:30
Ewa gotuje (541)
So, 19.07 8:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (404)
Nd, 20.07 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (518)
Nd, 20.07 2:45
Ewa gotuje (519)
Nd, 20.07 3:10