Ewa gotuje (454)
magazyn kulinarny Polska 2022

W skrócie
Prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu na bazie kajmaku.
Oglądaj w telewizji
Nd 5.10 10:55
TV 4
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński, podobny trochę do szczawiowej, ale z większą ilością zieleniny. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser Ewa zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu. Bazą do ich przygotowania będzie własnoręcznie przyrządzony kajmak.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (469)
Wt, 23.09 2:00
Ewa gotuje (470)
Wt, 23.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (506)
Wt, 23.09 2:45
Ewa gotuje (507)
Wt, 23.09 3:15
Ewa gotuje (511)
Wt, 23.09 3:25
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (442)
Wt, 23.09 7:30
Ewa gotuje (471)
Śr, 24.09 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (508)
Śr, 24.09 2:45
Ewa gotuje (509)
Śr, 24.09 3:15
Ewa gotuje (443)
Śr, 24.09 7:30