Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Śr 30.04 12:50
CANAL+ Kuchnia
Czw 1.05 5:20
CANAL+ 360
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
Pt, 25.04 5:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Pt, 25.04 12:50
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
So, 26.04 5:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Nd, 27.04 5:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
Pon, 28.04 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2 (6)
Wt, 29.04 5:20
Zgrillowani 2: Jabłko (7)
Wt, 29.04 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Ryby (1)
Śr, 30.04 6:00