Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Pt 8.08 12:50
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Nd, 27.07 9:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Ryby (1)
Śr, 30.07 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
Czw, 31.07 12:50
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Pon, 04.08 12:50
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Wt, 05.08 12:50
Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
Śr, 06.08 12:50
Zgrillowani 2: Jabłko (7)
Czw, 07.08 12:50