Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Śr, 11.06 20:25
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Ryby (1)
Pt, 13.06 7:00
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Pt, 13.06 7:30
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Pt, 13.06 8:00
Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
Śr, 18.06 20:25
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Jabłko (7)
Pt, 20.06 8:00