Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
Zgrillowani 2: Ryby (1)
Wt, 28.10 4:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
Śr, 29.10 4:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Czw, 30.10 4:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Pt, 31.10 4:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
So, 01.11 4:20