Zgrillowani 2: Kurczak (5)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Pt 20.06 7:00
CANAL+ 360
Śr 2.07 12:50
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
M jak mięso 5: Kurczak (3)
Pt, 20.06 19:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Jabłko (7)
Śr, 25.06 20:25
Zgrillowani 2: Ryby (1)
Czw, 26.06 12:50
Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
Pt, 27.06 7:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
Pt, 27.06 12:50
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Pon, 30.06 12:50
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Wt, 01.07 12:50
Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
Czw, 03.07 12:50