Zgrillowani 2: Jabłko (7)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Śr 3.12 17:20
CANAL+ Kuchnia
Czw 4.12 16:50
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
Zgrillowani 2: Ryby (1)
Śr, 26.11 16:50
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
Śr, 26.11 17:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Czw, 27.11 17:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Pt, 28.11 17:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Pon, 01.12 17:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
Wt, 02.12 17:20
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
Czw, 04.12 17:20
i 1 późniejsza emisja