Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Śr 7.05 6:00
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
Zgrillowani 2: Jabłko (7)
Czw, 08.05 6:00
Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
Pt, 09.05 6:00
Zgrillowani 2: Ryby (1)
Wt, 13.05 16:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
Śr, 14.05 16:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Czw, 15.05 16:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Pt, 16.05 16:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Pon, 19.05 16:30