Zgrillowani 2: Ryby (1)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Pt 6.06 8:00
CANAL+ 360
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9)
So, 31.05 13:05
Zgrillowani 2: Jabłko (7)
Pon, 02.06 12:50
Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
Wt, 03.06 12:50
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Wt, 03.06 20:25
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Śr, 04.06 20:25
i 1 późniejsza emisja
Bosacka daje radę: Ryby (7)
Czw, 12.06 16:55