Zgrillowani 2: Ryby (1)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
So 19.07 8:55
CANAL+ Kuchnia
Śr 23.07 16:50
CANAL+ 4K
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
Ryby
Nd, 20.07 5:45
ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Ryby (3)
Nd, 20.07 9:05
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
Śr, 23.07 17:15
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Śr, 23.07 17:35
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Śr, 23.07 18:00
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Czw, 24.07 14:10
Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
Czw, 24.07 14:35
Zgrillowani 2: Jabłko (7)
Czw, 24.07 14:55
Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
Czw, 24.07 15:20