Zgrillowani 2: Ryby (1)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Nd 24.08 16:20
CANAL+ Kuchnia
Wt 2.09 12:50
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
Ryby
Śr, 27.08 2:20
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Ryby (3)
Pt, 29.08 8:30
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9)
Nd, 31.08 8:45
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
Nd, 31.08 15:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Nd, 31.08 15:55
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Nd, 31.08 16:20
i 1 późniejsza emisja