Zgrillowani 2: Ryby (1)
magazyn kulinarny Polska 2021

W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Wt 13.05 16:30
CANAL+ 360
Śr 14.05 16:00
CANAL+ 360
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Wt, 06.05 6:00
Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
Śr, 07.05 6:00
Zgrillowani 2: Jabłko (7)
Czw, 08.05 6:00
Zgrillowani 2: Płaski chleb (8)
Pt, 09.05 6:00
ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Ryby (3)
Nd, 11.05 21:55
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
Śr, 14.05 16:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Czw, 15.05 16:30
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Pt, 16.05 16:30
Bosacka daje radę: Ryby (7)
So, 17.05 22:45