Zgrillowani 2: Ryby (1)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować różne przysmaki.
Oglądaj w telewizji
Pt 7.11 17:10
CANAL+ 4K
Pon 10.11 4:20
CANAL+ Kuchnia
Opis
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak po raz kolejny zamierzają udowodnić, że grill to nie tylko sztandarowe kiełbaski i karkówka. Pokażą, jak uniknąć kulinarnej nudy i przygotować przysmaki dla każdego smakosza. Wśród pięknych pienińskich krajobrazów podadzą sery i jagnięcinę. Na warszawskim bazarze Różyckiego przyrządzą uliczne dania z lokalnym sznytem. Nad brzegiem Dunajca natomiast wrzucą na ruszt pstrągi i łososia. W domowym ogródku natomiast proponują kolorowe szaszłyki dla dzieci.
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia meksykańska: Ryby (9)
Pon, 03.11 6:00
Zgrillowani 2: Warszawskie specjały (2)
Pt, 07.11 17:35
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Przyjęcie dla dzieci (3)
Pt, 07.11 18:00
i 1 późniejsza emisja
Zgrillowani 2: Sery wędzone (4)
Pt, 07.11 18:25
i 1 późniejsza emisja
Bosacka daje radę: Ryby (7)
Wt, 11.11 14:20
i 2 późniejsze emisje
Zgrillowani 2: Kurczak (5)
Pt, 14.11 4:20
Zgrillowani 2: Karp i tuńczyk (6)
So, 15.11 4:20
ABC gotowania - kuchnia hiszpańska: Ryby (3)
So, 15.11 8:00
Zgrillowani 2: Jabłko (7)
Nd, 16.11 4:20