Okrasa łamie przepisy: Smak lawendy
magazyn kulinarny Polska 2020
W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Galicyjski strudel
Pt, 26.04 11:35
i 4 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy
Pt, 26.04 12:00
Okrasa łamie przepisy: Potrawy z młodej kapusty
Pt, 26.04 16:10
Okrasa łamie przepisy: Dorsz w górach
Pt, 26.04 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: W neolitycznym garnku
Pt, 26.04 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Mięczaki na polskim stole
So, 27.04 7:15
Okrasa łamie przepisy: Sos holenderski
So, 27.04 7:30
i 3 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Mniej cukru, więcej zdrowia
So, 27.04 7:50
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Trzy kotlety
So, 27.04 12:00
Okrasa łamie przepisy: Podkarpacka cebula
So, 27.04 14:25
i 5 późniejszych emisji