Okrasa łamie przepisy
magazyn kulinarny Polska

W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
So 8.03 14:25
TVP 1
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Smak jesiennej maliny
Pon, 24.02 7:15
Okrasa łamie przepisy: Kaszubskie żytnie pieczywo
Pon, 24.02 7:45
Okrasa łamie przepisy: Polska kaszanka
Pon, 24.02 11:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Inne gołąbki
Pon, 24.02 12:00
Okrasa łamie przepisy: Trzy razy ziemniaki
Pon, 24.02 18:40
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Ryby nad Bugiem
Pon, 24.02 19:15
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Indyk inaczej
Pon, 24.02 21:50
Okrasa łamie przepisy: Staropolski post
Wt, 25.02 12:00
Okrasa łamie przepisy: Pasternak na polski stół
Wt, 25.02 16:10
Okrasa łamie przepisy: Domowe keczupy
Wt, 25.02 18:40
i 1 późniejsza emisja