Ewa gotuje (383)

magazyn kulinarny Polska 2020  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz prezentuje przepisy zainspirowane kuchnią z różnych zakątków świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Smaczne dania, które proponuje, są szybkie i łatwe w przygotowaniu.

Tym razem Ewa Wachowicz wykorzysta składniki, które każdy ma w swojej lodówce czy spiżarce. Z fasoli i suszonych śliwek zrobi pastę kanapkową. Przygotowuje też parzybrodę. Bazą do niej będą główka kapusty i inne warzywa. Na drugie danie upiecze ziemniaki z szynką i oscypkiem. Natomiast na deser poda orzechowe batony. W odcinku spotka się też z ratownikami z Grupy Beskidzkiej GOPR.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...