Kuchenne rewolucje: Kobiór, restauracja Feniks (11/15)

program rozrywkowy Polska 2013  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

W Kobiórze położonym w pszczyńskiej puszczy swoją restaurację otworzył Tomasz. Mężczyzna nie do końca zna się na swojej pracy, w związku z czym codziennie powiększa swoje zadłużenie.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Magda Gessler przyjmuje zaproszenia kolejnych właścicieli lokali gastronomicznych w Polsce, którzy potrzebują pomocy. Odwiedza restauracje wymagające zmian i przejmuje w nich obowiązki szefa. Wykorzystuje swoje doświadczenie w branży i niezawodną intuicję. Próbuje potraw, testuje umiejętności personelu i sprawdza higienę pracy. Potem na dwa dni zamyka lokal i wprowadza poprawki: układa nową kartę, uczy kulinarnych sztuczek i zmienia wystrój wnętrz. Goście ocenią efekty metamorfozy lokalu. Po kilku tygodniach Magda Gessler wraca, by sprawdzić, czy wprowadzone przez nią reguły są przestrzegane i eksperyment okazał się sukcesem

W Kobiórze położonym w pszczyńskiej puszczy swoją restaurację otworzył Tomasz. Mężczyzna nie do końca zna się na swojej pracy, w związku z czym codziennie powiększa swoje zadłużenie. Coraz częściej myśli o zamknięciu lokalu i wyjeździe za granicę. Magda Gessler wprowadza zmiany, które mają sprawić, że restauracja Feniks odrodzi się z popiołów.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...