Sexy kuchnia Magdy Gessler (5/8)

magazyn kulinarny Polska 2018  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Magda Gessler zaprezentuje, jak przyrządzić frittatę. Restauratorka wybiera warzywną wersję ze szparagami i kwiatami cukinii, ale lista produktów potrzebnych do przygotowania tej potrawy jest otwarta.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.

W tym odcinku Magda Gessler zaprezentuje, jak szybko przyrządzić frittatę. Restauratorka wybiera warzywną wersję ze szparagami i kwiatami cukinii, ale lista produktów potrzebnych do przygotowania tej potrawy jest otwarta. Osobom, które preferują mięsne dania, prowadząca pokaże, jak ugotować pyszną pastasciuttę z krewetkami, kałamarnicami i kiełbasą chorizo w sosie pomidorowym, szparagami i żółtym serem.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...