Sexy kuchnia Magdy Gessler (4/8)

magazyn kulinarny Polska 2018  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Magda Gessler podaje tartę z pomidorami cherry i fasolą szparagową, nadziewaną farszem serowym z dodatkiem burraty. Radzi, jak przyrządzać ciasto kruche. Przyrządza grillowane rydze z maślanym sosem.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Magda Gessler, ambasadorka Food Network, przygotowuje dla widzów autorskie dania. Stosuje intrygujące połączenia smaków i niezwykłe kompozycje kolorystyczne, sięga po ciekawe kształty. Każdy odcinek to nowy przepis oraz rady dotyczące tego, jakich składników użyć, by mieć piękną skórę i lśniące włosy.

Magda Gessler podaje tartę z pomidorami cherry i fasolką szparagową, nadziewaną farszem serowym z dodatkiem burraty. Restauratorka wyjaśni, jak przyrządzać ciasto kruche, aby nie było zbyt twarde. Zaproponuje także grillowane rydze z maślanym sosem.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...