Okrasa łamie przepisy: Grillowanie w przedszkolu
magazyn kulinarny Polska 2013
W skrócie
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi.
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Podkarpacka cebula
So, 27.04 14:25
i 5 późniejszych emisji
Okrasa łamie przepisy: Galicyjski strudel
So, 27.04 15:25
i 4 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Pesto, salsa czy sałsza
So, 27.04 16:25
i 4 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Placki ziemniaczane
So, 27.04 22:00
Okrasa łamie przepisy: Mniej cukru, więcej zdrowia
Nd, 28.04 7:15
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Nowy sezon grillowy
Nd, 28.04 7:25
Okrasa łamie przepisy: Zimowe grzybobranie
Nd, 28.04 7:50
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kuchnia na kościach
Nd, 28.04 12:00
Okrasa łamie przepisy: Ryby na wiosennym grillu
Pon, 29.04 7:20
Okrasa łamie przepisy: Dorsz w górach
Pon, 29.04 7:45