Kuchenne rewolucje: Sanok, Berhida (7/15)

program rozrywkowy Polska 2015  od 12 lat
zdjęcie

W skrócie

Ania i Daniel otworzyli w Sanoku restaurację Berhida. Niestety goście omijali to miejsce. Właściciele zmienili menu, a winiarnia stała się pizzerią. W końcu zwrócili się o pomoc do ekspertki.

Oglądaj w telewizji

Nd 8.12 11:30
TVN Stylelogo
So 14.12 11:40
TVN Stylelogo

Opis

Przez jedenaście sezonów programu Magda Gessler przeprowadziła rewolucje w setkach restauracji w całej Polsce, dokonując metamorfozy i dając lokalom oraz ich właścicielom nowe życia. To jednak nie koniec jej misji. W kolejnej edycji o pomoc poproszą nowi restauratorzy, którzy nie potrafią sprostać licznym wyzwaniom związanym z prowadzeniem własnego biznesu. Magda Gessler rozwiąże również ich problemy osobiste, wiedząc, że nieudane interesy często związane są z brakiem spełnienia w życiu osobistym.

Małżeństwo, Ania i Daniel, otworzyło w Sanoku restaurację i winiarnię Berhida. Lokal miał być pewnym źródłem dochodu w obliczu problemów finansowych. Jednak wyczekiwani goście omijali to miejsce. Wówczas właściciele zmienili menu, a winiarnia stała się pizzerią. Kiedy nie odnieśli sukcesu, postanowili podawać domowe obiady, gotowane przez panią Anię, a także pierogi, lepione przez jedyną kucharkę, która pracuje w restauracji. Jednak to również nie przyciągnęło klientów. Zdesperowani właściciele proszą o pomoc Magdę Gessler. Restauratorka będzie zaskoczona sposobem, w jaki wykorzystywana jest gałka muszkatołowa, oraz tym, co w lokalu Berhida nazywa się "cynaderkami".

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...