Kuchenne rewolucje (10/13)
W skrócie
Restaurację 'Dzikie Wino' wymyśliła matka Asi i Marcina, i żona pana Stanisława. Niestety, zanim ukończono budowę, pomysłodawczyni zmarła. Rodzina zrealizowała jej marzenie, ale popadła w długi.
Oglądaj w telewizji
Opis
Magda Gessler zna receptę na sukces. Jej talent, poczucie smaku, determinacja i doświadczenie pozwoliły zrewolucjonizować setki restauracji, a przede wszystkim sposób myślenia o biznesie u nawet najbardziej opornych właścicieli. W kolejnym sezonie Magda Gessler nie będzie narzekać na nudę. Skonfrontuje się z najtrudniejszymi do tej pory rewolucjami. Przemierzy setki tysięcy kilometrów, by ocalić przed bankructwem podupadające lokale. Odwiedzi restauracje m.in. w Pile, Bolesławcu i Sandomierzu.
Restauracja "Dzikie Wino" to okazała i rodzinna inwestycja, którą wymyśliła matka Asi i Marcina, i żona pana Stanisława. Lokal miał zapewnić dobrobyt całej rodzinie. Niestety, zanim ukończono budowę, pomysłodawczyni zmarła. Rodzina dołożyła wszelkich starań, by zrealizować jej marzenie. Jednak restauracja wpędziła właściciela w długi. Pan Stanisław do rodzinnego biznesu włączył swoją nową partnerkę Marię, specjalistkę od gastronomii. Jego decyzja nie poprawiła sytuacji materialnej, ale jeszcze bardziej pogorszyła relacje z dziećmi. Przed Magdą Gessler trudne zadanie.