Wiem, co jem (4/16)

magazyn poradnikowy Polska 2014  b.o.
zdjęcie

W skrócie

Katarzyna Bosacka zbada wpływ jedzenia zup na organizm. Przeczyta przygotowany przez Inspekcję Handlową raport, z którego wynika, że gotowe zupy sprzedawane w sklepach mogą szkodzić.

Oglądaj w telewizji

Czw 13.03 16:50
Food Networklogo

Opis

Katarzyna Bosacka po raz kolejny przygląda się produktom, które znajdują się na sklepowych półkach. Dla prowadzącej sklep spożywczy stał się niemal drugim domem. Kasia krąży między regałami z żywnością, sprawdzając skład produktów, ich wartości odżywcze, a także smak i jakość.

Statystyczny Polak zjada aż 264 talerze zupy rocznie. Katarzyna Bosacka dokładnie przeczyta raport Inspekcji Handlowej na temat zup instant sprzedawanych w polskich sklepach. Okazuje się, że ich zawartość może być dla nas bardzo szkodliwa. Prowadząca przekona się, czy zupa w proszku może być zdrowa, i sprawdzi, jak jedzenie różnych rodzajów zup wpływa na organizm.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...