Ewa gotuje (513)
magazyn kulinarny Polska 2024
W skrócie
Przebywająca w Beskidach prowadząca przyrządza na przystawkę zapiekane szparagi. Danie główne - burgery rybne - szykuje wraz z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem. Na deser podaje sernik na zimno.
Oglądaj w telewizji
So 18.05 10:05
Polsat
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję.
Przebywająca w Beskidach prowadząca zaczyna od przygotowania przystawki - zapiekanych zielonych szparagów, podanych z jajkiem sadzonym. Danie główne przyrządza wspólnie z gościem odcinka, Mateuszem Gesslerem, który zrobi burgery rybne na bazie lokalnego przysmaku - zawojskiego pstrąga. Na koniec Ewa Wachowicz przygotowuje sernik na zimno na spodzie z wiórków kokosowych i ciasteczek.
Występują
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (420)
Nd, 19.05 2:10
Ewa gotuje (421)
Nd, 19.05 2:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (450)
Nd, 19.05 2:40
Ewa gotuje (451)
Nd, 19.05 3:15
Ewa gotuje (509)
Nd, 19.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (422)
Pon, 20.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (497)
Pon, 20.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (492)
Pon, 20.05 7:10
Ewa gotuje (493)
Pon, 20.05 7:35
Ewa gotuje (423)
Wt, 21.05 2:30
i 1 późniejsza emisja