Ewa gotuje (423)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą.
Oglądaj w telewizji
Wt 21.05 2:30
Polsat Rodzina
Śr 22.05 2:10
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Prowadząca przygotuje przystawkę na ciepło z chińskiej kapusty pak choi. W ramach dania głównego zaserwuje filet z dorsza w sosie jajecznym w towarzystwie purée ziemniaczanego z kurkumą i blanszowanego kalafiora romanesco. Na deser zaś Ewa poda sernik kokosowy. Doradzi również, w jaki sposób przygotować sól sezamową.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (418)
Śr, 15.05 2:10
Ewa gotuje (419)
Śr, 15.05 2:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (444)
Śr, 15.05 2:45
Ewa gotuje (445)
Śr, 15.05 3:15
Ewa gotuje (494)
Śr, 15.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (486)
Śr, 15.05 7:10
Ewa gotuje (487)
Śr, 15.05 7:35
Ewa gotuje (420)
Czw, 16.05 2:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (446)
Czw, 16.05 2:45
Ewa gotuje (447)
Czw, 16.05 3:15