Ewa gotuje (419)
magazyn kulinarny Polska 2021
W skrócie
Gospodyni przygotuje zupę ze szpinaku. Później zaserwuje racuchy z konfiturami i sosem malinowym. Następnie pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Oglądaj w telewizji
Śr 15.05 2:35
Polsat Rodzina
Czw 16.05 2:10
Polsat Rodzina
Opis
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej kuchni.
Młody szpinak nadaje się zarówno do sałatek, jak również do zupy. Jedną z nich przygotuje Ewa na początku programu. Później zaserwuje widzom racuchy drożdżowe z konfiturami i sosem malinowym. Następnie prowadząca pokaże, jak przygotować blamanż, czyli zagęszczony żelatyną mleczny deser o smaku migdałów.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (508)
Nd, 12.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (363)
Nd, 12.05 16:50
Ewa gotuje (416)
Pon, 13.05 2:05
Ewa gotuje (417)
Pon, 13.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (492)
Pon, 13.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (482)
Pon, 13.05 7:10
Ewa gotuje (483)
Pon, 13.05 7:35
Ewa gotuje (418)
Wt, 14.05 2:35
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (442)
Wt, 14.05 2:45
Ewa gotuje (443)
Wt, 14.05 3:15