Ewa gotuje (454)
magazyn kulinarny Polska 2022
W skrócie
Prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu na bazie kajmaku.
Oglądaj w telewizji
Śr 22.05 2:45
Polsat 2
Opis
Miss Polski z 1992 roku, Ewa Wachowicz, pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. Gospodyni programu przygotowuje potrawy w swojej prywatnej kuchni.
Tym razem prowadząca ugotuje zielony barszcz ukraiński, podobny trochę do szczawiowej, ale z większą ilością zieleniny. W ramach dania głównego poda risotto z kurczakiem, szparagami i oscypkiem. Na deser Ewa zaserwuje lody o smaku zielonego karmelu. Bazą do ich przygotowania będzie własnoręcznie przyrządzony kajmak.
Twórcy
Zobacz także
Ewa gotuje (509)
Nd, 19.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (421)
Pon, 20.05 2:05
Ewa gotuje (422)
Pon, 20.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (497)
Pon, 20.05 6:00
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (492)
Pon, 20.05 7:10
Ewa gotuje (493)
Pon, 20.05 7:35
Ewa gotuje (423)
Wt, 21.05 2:30
i 1 późniejsza emisja
Ewa gotuje (452)
Wt, 21.05 2:45
Ewa gotuje (453)
Wt, 21.05 3:15
Ewa gotuje (498)
Wt, 21.05 6:00
i 1 późniejsza emisja