Food NetworkProgram TV na Wtorek 6.05.2025
| 6:00 |
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
|
|---|---|
| 6:35 |
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
|
| 7:05 |
Morgan Witkin proponuje dania wegańskie, bezglutenowe i bez cukrów rafinowanych. Jej przepisy bazują na naturalnych produktach. Przygotowane potrawy gwarantują dobre samopoczucie i są smaczne.
|
| 7:40 |
W sezonie świątecznym Elizabeth Poett przyrządza przysmaki dla przyjaciół i rodziny. Przygotowuje danie z kiełbasą, serem gruyere i grzybami. Na deser będą czekoladowe trufle.
|
|
|
|
| 8:15 |
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. W swoim programie ukazuje codzienne życie oraz przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
|
| 8:50 |
Elizabeth Poett zajmuje się prowadzeniem rancza o powierzchni 14 tysięcy akrów. W swoim programie ukazuje codzienne życie oraz przygotowuje regionalne potrawy ze składników z własnego ogródka.
|
| 9:25 |
Katarzyna Bosacka zaproponuje widzom kilka zdrowych przekąsek. Za sprawą przeprowadzonego przez autorów programu eksperymentu widzowie dowiedzą się, jaki wpływ na nasze wybory ma opakowanie.
|
| 10:00 |
Widzowie dowiedzą się, jak odmawiać babciom i ciociom, które nieustannie namawiają do jedzenia. Agata Ziemnicka- Łaska poda przepisy na zdrowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu dania.
|
| 10:30 |
Trener Wojtek Karkau pokaże Kasi Bosackiej, jakie ćwiczenia pomogą jej schudnąć. Będzie też mowa o tym, co warto zjeść przed treningiem i po nim. Widzowie poznają też prawdę o batonach proteinowych.
|
| 11:05 |
Kasia i jej towarzysze wezmą pod lupę dietowe wspomagacze - tabletki przyspieszające metabolizm i preparaty zmniejszające apetyt. Chcą się dowiedzieć, czy suplementy wpływają na efekt odchudzania.
|
| 11:35 |
Katarzyna Bosacka wyjaśnia, jak często należy pić wodę i czy można ją zastąpić kawą lub herbatą. Widzowie przekonają się również, czy głodówka to skuteczny i zdrowy sposób na odchudzanie.
|
| 12:10 |
Robert Irwin podejmie się pozornie niemożliwych do wykonania zadań. Będzie musiał przygotować i podać grupom oczekujących i głodnych gości pyszne posiłki przed upływem wyznaczonego czasu.
|
| 13:10 |
Kolejna odsłona konkursu, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed ekspertami. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk składników w niezwykłe potrawy.
|
| 14:10 |
Clinton Kelly zaprasza utalentowanych piekarzy do kulinarnej rywalizacji o 25 tys. dol. i tytuł mistrza. Zawodnicy muszą stworzyć wiosenne desery, udowadniając swoje umiejętności oraz wyczucie smaku.
|
| 15:10 |
Jesse Palmer zaprasza do rozgrywki specjalistów od słodkości. Do wygrania jest tytuł mistrza i 25 tys. dol. Uczestnicy wykonają desery inspirowane wiosną oraz wypieki na Dzień Ziemi i Derby Day.
|
| 16:15 |
Magda Gessler zaskakuje połączeniem czarnego makaronu, grillowanych owoców morza i sosu warzywnego wzbogaconego o tajemnicze składniki. Kolejnym daniem będą śledzie marynowane w occie i winie sherry.
|
| 16:50 |
Magda Gessler prezentuje dania z drobiem w roli głównej. Zdradza rodzinny przepis na faszerowanego indyka na słodko. Prowadząca piecze go w całości, nadziewa farszem z rodzynkami i orzechami włoskimi.
|
| 17:25 |
Magda Gessler do pierwszego odcinka zaprosiła Aleksandrę Szwed. Obie panie w spokojnej atmosferze podzielą się refleksjami o tolerancji i budowaniu relacji z bliskimi. Zajmą się także gotowaniem.
|
| 18:00 |
Pięć lat temu Marzena zrealizowała swoje marzenie o prowadzeniu restauracji. Lokal El Fuego prosperuje coraz gorzej. Nawet zatrudnienie doświadczonych kucharzy nie skusiło potencjalnych klientów.
|
| 19:00 |
Prowadzący jedzie do Kalifornii. W Costa Mesa odwiedza Filomena's Italian Kitchen and Market. Właścicielką jest Linda. W ciągu 7 lat istnienia restauracji kobieta zainwestowała milion dolarów.
|
| 20:00 |
Kolejna odsłona konkursu, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed ekspertami. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk składników w niezwykłe potrawy.
|
| 21:00 |
Zawodnicy z poprzednich sezonów wracają, aby zmierzyć się ponownie w konkurencji grillowania. Zwycięzca otrzyma 50 tysięcy dolarów oraz tytuł Grand Championa BBQ Pitmasters.
|
| 22:05 |
Radek to wysoki, przystojny i wysportowany brunet. Jest zwolennikiem zdrowego stylu życia. Dotąd nie znalazł jednak idealnej partnerki. Dziś pozna trzy kandydatki walczące o jego względy.
|
| 23:10 |
Damiano Carrara, światowej sławy włoski szef kuchni i cukiernik, oraz Gino D'Acampo, legendarny szef kuchni i przedsiębiorca, prowadzą dwa zespoły, które muszą przygotować menu dla 20 osób.
|
| 0:15 |
Marco Bianchi pokazuje, jak jedzenie może pozytywnie wpływać na ludzki organizm. Oprócz lekcji gotowania, zapewnia kurs biologii i radzi, jak zwiększyć energię czy koncentrację.
|
| 0:50 |
Kolejna odsłona konkursu, w którym liczą się umiejętności, szybkość i pomysłowość. Szefowie kuchni rywalizują przed ekspertami. Zawodnicy muszą przeobrazić koszyk składników w niezwykłe potrawy.
|
| 1:50 |
Robert Irwin podejmie się pozornie niemożliwych do wykonania zadań. Będzie musiał przygotować i podać grupom oczekujących i głodnych gości pyszne posiłki przed upływem wyznaczonego czasu.
|
| 2:50 |
Clinton Kelly zaprasza utalentowanych piekarzy do kulinarnej rywalizacji o 25 tys. dol. i tytuł mistrza. Zawodnicy muszą stworzyć wiosenne desery, udowadniając swoje umiejętności oraz wyczucie smaku.
|
| 3:50 |
Zestawienie najlepszych lokali, które trzeba odwiedzić w Stanach Zjednoczonych, aby zdobyć jedyne w swoim rodzaju doświadczenia kulinarne. Pyszne jedzenie jest dla wielu turystów ważniejsze niż muzea.
|
| 4:50 |
Robert Irvine wraz ze swoim zespołem pomaga właścicielom restauracji ocalić ich lokale. Wykorzystując swoją pomysłowość i zaangażowanie, odmienia podupadające firmy i daje im szansę na rozwój.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Film 2
Polsat Seriale
Romance TV
SCI FI
Show TV
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Extra 1
CANAL+ Extra 2
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Extra 1
Polsat Sport Extra 2
Polsat Sport Extra 3
Polsat Sport Extra 4
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.














