Food NetworkProgram TV na Poniedziałek 6.01.2025
6:00 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
---|---|
6:35 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
7:10 |
Benedetta Rossi przedstawia pyszne, domowe przepisy, których nauczyli ją rodzice. Prowadząca wybiera do swoich potraw lokalne produkty, tworząc zdrowe przysmaki oraz sycące obiady.
|
7:45 |
Guy Fieri powraca w kolejnym sezonie swojego programu. Ponownie przemierza Amerykę, poszukując najsmaczniejszych dań, jakie tylko można znaleźć w tym wielkim kraju.
|
|
|
8:15 |
Guy Fieri powraca w kolejnym sezonie swojego programu. Ponownie przemierza Amerykę, poszukując najsmaczniejszych dań, jakie tylko można znaleźć w tym wielkim kraju.
|
8:50 |
Guy Fieri powraca w kolejnym sezonie swojego programu. Ponownie przemierza Amerykę, poszukując najsmaczniejszych dań, jakie tylko można znaleźć w tym wielkim kraju.
|
9:20 |
Kucharz zwiedza Wiedeń. Zagląda na brunch do restauracji z nowoczesną kuchnią i gości w gospodzie, której historia sięga 1536 roku. Przyrządza cielęcą wątróbkę po tyrolsku.
|
9:55 |
Pierwszym celem wyprawy Roberta Makłowicza jest górskie schronisko Dolomiten Hütte. Podróżujący kucharz przyrządza krupnik z pęczaku. Następnie przygląda się, jak powstaje słynny miejscowy sznaps.
|
10:30 |
Podróżujący kucharz wjeżdża kolejką na wysokość prawie 2500 m, by podziwiać panoramę Alp Oeztalskich. Sprawdza menu restauracji na stoku i odwiedza najstarszy dom w Kühtai, dawny pałacyk myśliwski.
|
11:05 |
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
|
11:35 |
Dalsze losy pracowników Carlo's City Hall Bake Shop. Buddy i jego ekipa specjalizują się w wypiekach przygotowywanych na szczególne okazje.
|
12:10 |
Trzej eksperci od przypraw próbują pokonać Alex Guarnaschelli. Szefowie kuchni z Arizony, Waszyngtonu i Kalifornii zamierzają pokazać swoje podejście do kwestii doprawiania potraw.
|
13:10 |
Szefowie kuchni dowiadują się, że w każdej rundzie muszą wykorzystać frytkownicę tradycyjną lub beztłuszczową, aby stworzyć kreatywne dania. W pierwszym etapie uczestnicy szykują przystawki. Przy ich wykonaniu mają użyć wszystkich składników z koszyka. W rundzie dań głównych kucharze muszą wykorzystać mięso i zamiennik mleka jako obowiązkowe elementy potraw. W finale ostatni dwaj rywale przygotowują fantazyjne desery inspirowane zabawnymi składnikami z koszyka.
|
14:10 |
Robert Irwin podejmie się pozornie niemożliwych do wykonania zadań. Będzie musiał przygotować i podać grupom oczekujących i głodnych gości pyszne posiłki przed upływem wyznaczonego czasu.
|
15:10 |
Po przejściu na emeryturę Brian Orakpo i Michael Griffin otworzyli z przyjacielem sklep z babeczkami w Austin. Przedsiębiorcy proponują trzem aspirującym cukiernikom, aby również podążali za pasją.
|
16:15 |
Anna Starmach pokaże, jak przygotować wyśmienite śniadania. Zdradzi przepis na owsiankę zapiekaną w piekarniku i podaną z karmelizowanymi orzechami. Następnie poda tosty z różnymi dodatkami.
|
16:50 |
Przyjęcia zazwyczaj wiążą się z długimi godzinami w kuchni. Anna Starmach ma na to lekarstwo. Pokaże, jak zrobić pyszne i błyskawiczne potrawy. Przyrządzi m.in. pikantne minitortille w kokilkach.
|
17:25 |
Anna Starmach podpowie, jak przygotować niedrogie, lecz efektowne potrawy, które będą dopełnieniem romantycznego wieczoru. Prowadząca przyrządzi m.n. ceviche z łososia z awokado i pomidorkami.
|
18:00 |
Zoë François udowadnia, że czas w kuchni może być doskonałą okazją do zabawy. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla wielu dań.
|
18:30 |
Zoë François udowadnia, że czas w kuchni może być doskonałą okazją do zabawy. Prowadząca odwiedza zdolnych kucharzy, a także ciekawe miejsca, które stają się inspiracją dla wielu dań.
|
19:05 |
W Złotowie przy ulicy Mokrej mieszkają uczestnicy tego odcinka. Andżelika i Michał na co dzień są przyjaciółmi Ilony i Tomka. W programie muszą jednak rywalizować, gotując swoje popisowe dania.
|
20:05 |
Na gdańskim osiedlu Przymorze mieści się restauracja węgierska Czardasz. Istniejący już od 50 lat lokal cieszył się popularnością w czasach PRL-u. Obecnie brakuje w nim gości. Konieczne są zmiany.
|
21:10 |
Kathy Fang planuje wprowadzić nowe menu. Organizuje kolację dla influencerów i swojego ojca, Petera Fanga, który jest jej partnerem biznesowym. Goście ocenią zaproponowane im potrawy.
|
22:15 |
Magda Gessler otwiera restaurację 'White Goose Bistro' w Londynie. Lokal specjalizuje się w daniach tradycyjnej kuchni polskiej. Widzowie zobaczą, co będzie podawane i jak wygląda wnętrze restauracji.
|
23:15 |
|
0:20 |
Luka Terni zaprasza widzów do swojej karczmy położonej na toskańskich wzgórzach. Przyrządza gulasze, pieczenie, szaszłyki oraz inne specjały z mięsem w roli głównej.
|
1:00 |
Szefowie kuchni dowiadują się, że w każdej rundzie muszą wykorzystać frytkownicę tradycyjną lub beztłuszczową, aby stworzyć kreatywne dania. W pierwszym etapie uczestnicy szykują przystawki. Przy ich wykonaniu mają użyć wszystkich składników z koszyka. W rundzie dań głównych kucharze muszą wykorzystać mięso i zamiennik mleka jako obowiązkowe elementy potraw. W finale ostatni dwaj rywale przygotowują fantazyjne desery inspirowane zabawnymi składnikami z koszyka.
|
2:05 |
Trzej eksperci od przypraw próbują pokonać Alex Guarnaschelli. Szefowie kuchni z Arizony, Waszyngtonu i Kalifornii zamierzają pokazać swoje podejście do kwestii doprawiania potraw.
|
3:05 |
Robert Irwin podejmie się pozornie niemożliwych do wykonania zadań. Będzie musiał przygotować i podać grupom oczekujących i głodnych gości pyszne posiłki przed upływem wyznaczonego czasu.
|
4:05 |
Zestawienie najlepszych lokali w Stanach Zjednoczonych, które zapewniają jedyne w swoim rodzaju doznania kulinarne. Pyszne jedzenie jest ważniejsze dla wielu turystów niż muzea, hotele i pamiątki.
|
5:05 |
Statystyczny Polak zjada 1,3 kg mięsa tygodniowo. Jakość wołowiny, wieprzowiny czy drobiu zależy m.in. od sposobu hodowli zwierząt. Druga część odcinka obnaża sztuczki sprzedawców odzieży.
|
Lista stacji
13 Ulica
ale kino+
AMC
Antena HD
AXN
AXN Black
AXN Spin
AXN White
BBC First
CANAL+ 1
CANAL+ 360
CANAL+ 4K Ultra HD
CANAL+ Film
CANAL+ Premium
CANAL+ Seriale
Cinemax
Cinemax 2
Comedy Central
Epic Drama
Film Cafe
Filmbox Action
FilmBox Arthouse
FilmBox Extra HD
FilmBox Family
FilmBox Premium HD
FX
FX Comedy
HBO
HBO 2
HBO 3
Kino Polska
Kino TV
Paramount Network
Polsat Comedy Central Extra
Polsat Film
Polsat Seriale
Red Carpet TV
Romance TV
SCI FI
Stopklatka
Sundance TV
TVN Fabuła
TVP Seriale
Warner TV
CANAL+ Sport
CANAL+ Sport 2
CANAL+ Sport 3
CANAL+ Sport 4
CANAL+ Sport 5
Eleven Sports 1
Eleven Sports 2
Eleven Sports 3
Eleven Sports 4
Eurosport 1
Eurosport 2
Extreme Sports Channel
Polsat Sport 1
Polsat Sport 2
Polsat Sport 3
Polsat Sport Fight
Polsat Sport Premium 1
Polsat Sport Premium 2
SportKlub
TVP Sport
Animal Planet
BBC Earth
CANAL+ Dokument
CBS Reality
CI Polsat
Discovery Channel
Discovery Historia
Discovery Life
Discovery Science
DTX (d. Discovery Turbo Xtra)
Fokus TV
HISTORY
HISTORY 2
ID
Nat Geo People
National Geographic
National Geographic Wild
PLANETE+
Polsat Doku
Polsat Viasat Explore
Polsat Viasat History
Polsat Viasat Nature
Travel
TVP Dokument
TVP Historia
TVP Historia 2
TVP Nauka
O stacji Food Network
Food Network to polska wersja amerykańskiego kanału o tematyce kulinarnej. Food Network prezentuje świeże spojrzenie na telewizję kulinarną oferując przy tym najwyższej jakości rozrywkę. Innowacyjna ramówka oraz inspirujący kucharze, zachęcają do samodzielnego eksperymentowania z potrawami i zgłębiania umiejętności kulinarnych.