Teleman

Food Network

Czwartek 8.10
Od teraz
5:50
Mikołaj Rey podróżuje po Polsce i smakuje różnych lokalnych specjałów. Odwiedza miejsca, w których powstają wyjątkowe produkty regionalne. Następnie tworzy potrawy, czerpiąc z poznanych przepisów.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:25
Anna Starmach pokazuje przekąski dla najmłodszych. Proponuje pizzę z tortilli. Później serwuje domowej roboty burgery z dodatkiem frytek z marchewki. Propozycją na deser będą biszkoptowe lizaki.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
6:55
Polska słynie z kabanosów. Chociaż kiełbaski te stanowią doskonałą przekąskę, lubianą przez naszych rodaków, nie zawsze są zdrowe. Katarzyna Bosacka doradzi, jak wybrać dobry produkt.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
7:30
Ree przygotowała serię specjalnych odcinków prosto ze swojego domu na Dzikim Zachodzie. Jej ekipa filmowa została zastąpiona przez rodzinę: córki Alex i Paige oraz bratanka Stuarta.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:00
Ree przygotowała serię specjalnych odcinków prosto ze swojego domu na Dzikim Zachodzie. Jej ekipa filmowa została zastąpiona przez rodzinę: córki Alex i Paige oraz bratanka Stuarta.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
8:30
Ree Drummond prezentuje widzom swoje umiejętności kulinarne. Gotuje popisowe dania w klimacie Dzikiego Zachodu dla rodziny oraz przyjaciół odwiedzających ranczo.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:00
Paul Hollywood podróżuje po świecie i zbiera przepisy, które ukształtowały kulturę i dziedzictwo najciekawszych miast. Poznaje znakomitych piekarzy i tworzy własne, nowatorskie wersje wypieków.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
9:30
Na wieczór gier z rodziną i przyjaciółmi Laura przygotowuje lazanię z żeberkami i beszamelem. Wspólnie z tatą gotuje pikantne małże w piwie, a jej goście szykują półmisek z włoskimi przystawkami.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:00
Laura Vitale tworzy kuszące przepisy z sezonowych produktów, które są łatwe do naśladowania i idealne dla zapracowanych rodzin.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
10:30
Tadeusz Müller opowiada o zdrowotnych właściwościach buraka. Pokaże, jak w prosty sposób przygotować pajdę chleba z pieczonym w ognisku burakiem, serem kozim i dodatkami, m.in. orzechami.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:00
Gościem odcinka jest Mateusz Kozak, gwiazda programu "Gogglebox. Przed telewizorem". Wspólnie z Michelem przygotują smaczną przekąskę zamiast kolacji, czyli klopsiki po włosku.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
11:30
Gościem odcinka jest Monika Chwałoj, niezwykle pozytywna i zawsze uśmiechnięta bohaterka 'Królowych życia'. Razem z Michelem Moranem przygotuje kurczakowe cordon bleu, idealną przekąskę na piknik.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:00
Gościem ostatniego odcinka tej serii jest Agnieszka Musiał - specjalistka od remontów, która czuwa nad pracą fachowców z programu "Usterka". Wspólnie z Michelem Moranem przygotuje meksykańskie tapas.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
12:30
Michel Moran gości w programie Rafała Grabiasa, znanego z otwartości i autentyczności bohatera 'Królowych życia'. Razem przygotują faszerowaną cukinię w sosie pomidorowym oraz mus z awokado.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
13:00
Każdy kraj ma własne tradycyjne potrawy. Wśród nietypowych dań znajdują się m.in. pieczone nietoperze czy larwy pszczół w miodzie. Jarosław Nowak poznaje najdziwniejsze kuchnie świata.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:10
W lokalu Red Mill Burgers w Seattle Adam Richman ma okazję skosztować najlepszych w kraju krążków cebulowych. Następnie udaje się do The Crab Pot, by zmierzyć się z ogromną porcją owoców morza.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
14:40
W Candy Kitchen w St Louis Adam Richman mierzy się ze swoim najzimniejszym jak dotąd wyzwaniem: ponad trzema litrami koktajlu lodowo-mlecznego.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:00
Ania Starmach przygotuje zapiekankę w trzech odsłonach. Na początek zdradzi przepis na prawdziwą krakowską zapiekankę z pieczarkami. Przy okazji widzowie dowiedzą się, jak zrobić domowy ketchup.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
15:30
Dziś Kasia Bosacka zagląda do puszek i ujawnia, które konserwy i dlaczego wypadły najgorzej w kontroli Inspekcji Handlowej. Następnie mówi o specyfikach do kąpieli słonecznych.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
16:15
Polskie dzieci pochłaniają ogromne ilości słodyczy i tyją w przerażającym tempie. Dziś w programie o tym, jaką wagę wybrać do domu. Wszystko o ważnych i przydatnych funkcjach domowej wagi.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:00
Program ukazuje związki kuchni z kulturą i historią odwiedzanych regionów, odkrywa lokalne tradycje oraz miejscowe specjały, a także osadza je w kontekście historii małych ojczyzn.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
17:35
Makłowicz zabiera widzów do kolejnego malowniczego zakątka Ukrainy. Próbuje śniadania w górskim hotelu i wybiera się na obiad do koliby. Przy okazji zdradza przepis na gribną juszkę i zupę grzybową.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:05
Czerniowce są ostatnim przystankiem w podróży Roberta Makłowicza po Ukrainie. To miasto, w którym nadal obecne są tradycje wielu kultur. Kucharz przyrządza danie pochodzenia rumuńskiego - tokanicę.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
18:40
Podczas wyprawy do Phnom Penh Robert Makłowicz odwiedza miejskie targi. Kupuje naczynia do gotowania, przebiera w wiktuałach i podziwia kolonialną francuską architekturę. Gości w pałacu królewskim.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
19:10
Kucharze zamienią się miejscami. Carlo Bongolo, z pochodzenia wenecjanin, specjalizuje się w kuchni włoskiej. W karcie jego restauracji można znaleźć m.in. makaron barwiony atramentem kałamarnicy.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:15
Magda Gessler serwuje ostrygi na kilka sposobów - tradycyjnie, z sosami oraz z jajecznicą i szparagami. Widzowie dowiedzą się również, jak zrobić domowy kisiel na bazie wywaru z czerwonego wina.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
20:45
Odcinek poświęcony najsłodszym deserom. Twórcy pokażą, które z nich można przyrządzić w domu, a które lepiej wziąć z cukierni. Widzowie przekonają się też, jakie są najpopularniejsze koktajle.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:15
Odcinek poświęcony najpopularniejszym składnikom, które są używane na całym świecie. Widzowie dowiedzą się, co najlepiej pasuje do szampana, i co jest niezbędne, by deser był naprawdę pyszny.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
21:45
Siedmiu najlepszych rzeźbiarzy w kraju bierze udział w konkursie, gdzie materiałem do pracy są dynie. W każdym tygodniu mierzą się oni w dwóch wyzwaniach, które sprawdzają ich kreatywność i zręczność.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
22:45
Magda Gessler pokazuje, jak upiec wyśmienitą w smaku łopatkę jagnięcą z tymiankiem i rozmarynem. Z zup proponuje chłodnik litewski. Jego tajemnicą jest wyważony, świeży, ale zarazem wyrazisty smak.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:20
Katie odwiedza plaże na całym świecie i sprawdza, jakie przekąski oferują umiejscowione na nich bary. Kosztuje tamtejszych specjałów: od świeżo złowionych owoców morza po koktajle i smaczne słodkości.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
23:55
Roger Mooking objeżdża USA w poszukiwaniu najbardziej innowacyjnych metod gotowania przy pomocy ognia.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:25
Adam Richman udaje się do Honolulu na Hawajach. Pierwszy przystanek na jego trasie to Helena's Hawaiian Foods - doskonałe miejsce na tradycyjną ucztę.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
0:55
W poszukiwaniu najlepszych kanapek prowadzący, Adam Richman, podróżuje po całej Ameryce, gdzie odkrywa niezwykłe smaki i oryginalne kombinacje tego popularnego dania.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
1:25
Rodzina państwa King już po raz trzeci zaprasza na swoją farmę. Uwielbiają hodować, a także kupować miejscowe produkty - owoce, warzywa czy mięso. Widzowie będą jej w tym towarzyszyć.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:20
Członkowie zespołu śledczego Charlesa Stilesa ciężko pracują nad poprawą funkcjonowania wybranych restauracji. Ich misją jest oczyszczanie branży kulinarnej z ludzi prześladujących właścicieli lokali.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
2:50
Guy Fieri w programie, w którym czwórka kucharzy rywalizują ze sobą w dość niezwykłym miejscu. Akcja tego kulinarnego turnieju dzieje się bowiem w sklepie. Każdy odcinek to kolejne wyzwania.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
3:50
Kiedy najlepsi restauratorzy potrzebują szefa kuchni, zwracają się o pomoc do Anne Burrell, która surowo egzaminuje kandydatów to na stanowisko.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
4:45
Wielokrotnie nagradzana aktorka- Patricia Heaton - we własnej kuchni przyrządza potrawy idealne na różne okazje.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI
5:15
W każdym odcinku prowadzące Agata Lewandowska i Olga Kwiecińska zaprezentują trzy zdrowe zamienniki najpopularniejszych polskich potraw.
  • Cyfrowy Polsat - 24
  • Multimedia - 148
  • Orange - 43
  • Platforma CANAL+ - 29
  • TOYA - 38
  • UPC Horizon/Kaon - 411
  • UPC Mediabox - 149
  • Vectra - 148
WIĘCEJ INFORMACJI

Lista stacji

Ładuję...