Ewa gotuje (127)

magazyn kulinarny Polska 2010-2012  od 7 lat
zdjęcie

W skrócie

W Wielką Sobotę Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną zupę chrzanową zwaną 'krzonówką', którą przyrządza się na bazie wędlin pozostałych ze święconki. Na deser będzie babka śmietankowa.

Oglądaj w telewizji

Program archiwalny.

Opis

Ewa Wachowicz przybliża zasady przygotowywania posiłków zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, przy zachowaniu polskiej tradycji. Prezentuje przepisy, które zostały przez nią spisane w różnych zakątkach świata, a także odkrywa uroki rodzimych potraw. Nie zabraknie "technicznych" nowinek i kulinarnych ciekawostek, a także porad, jak ciekawie udekorować stół. W kuchni pani Ewie towarzyszą specjalnie zaproszeni goście.

W Wielką Sobotę Ewa Wachowicz przygotuje tradycyjną zupę chrzanową, na południu Polski zwaną potocznie "krzonówką", którą przyrządza się na bazie wędlin pozostałych ze święconki. Na deser będzie babka śmietankowa.

Twórcy

Zobacz także

Ładuję...