Okrasa łamie przepisy: Pstrąg
magazyn kulinarny
Oglądaj w telewizji
Program archiwalny.
Opis
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną.
Tym razem Karol wykazuje się swoją inwencją i pokazuje, jakie oryginalne potrawy można przygotować ze świeżego pstrąga.
Twórcy
Zobacz także
Okrasa łamie przepisy: Mniej cukru, więcej zdrowia
Nd, 28.04 7:15
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Nowy sezon grillowy
Nd, 28.04 7:25
Okrasa łamie przepisy: Zimowe grzybobranie
Nd, 28.04 7:50
i 1 późniejsza emisja
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Kuchnia na kościach
Nd, 28.04 12:00
Okrasa łamie przepisy: Ryby na wiosennym grillu
Pon, 29.04 7:20
Okrasa łamie przepisy: Dorsz w górach
Pon, 29.04 7:45
Okrasa łamie przepisy: W neolitycznym garnku
Pon, 29.04 8:20
Okrasa łamie przepisy: Podkarpacka cebula
Pon, 29.04 11:15
i 4 późniejsze emisje
Okrasa łamie przepisy: Kuchnia polska. Pomarańcze i mandarynki
Pon, 29.04 12:00
Okrasa łamie przepisy: Smak pędów sosny
Pon, 29.04 16:10