ABC gotowania - kuchnia polska: Grzyby (5)
magazyn kulinarny Polska 2023

W skrócie
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni - od gołąbków po żurek. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach.
Oglądaj w telewizji
So 12.07 9:25
CANAL+ Kuchnia
Opis
Marieta Marecka bierze na warsztat szlagiery rodzimej kuchni, od gołąbków po żurek i sernik. W każdym odcinku przygotuje trzy potrawy, opierając się jednym składniku, który często gości na polskich stołach. Zaproponuje przepisy na chrupiące placki ziemniaczane, kruche paszteciki z grzybami, krupnik, schab ze śliwkami, ciasto z truskawkami, leniwe czy domową kiszoną kapustę. Pokaże, jakie przysmaki można wyczarować z grzybów, twarogu czy kaszy.
Zobacz także
ABC gotowania - kuchnia polska: Kapusta (1)
Pon, 30.06 11:15
ABC gotowania - kuchnia polska: Mąka (2)
Pon, 30.06 11:35
Naukowo: Grzyby (7)
Czw, 03.07 9:50
i 1 późniejsza emisja
ABC gotowania - kuchnia polska: Śliwka (3)
So, 05.07 9:25
ABC gotowania - kuchnia polska: Ziemniaki (4)
So, 05.07 9:55
Jakubiak rozgryza Polskę 2: Grzyby (8)
So, 12.07 8:25
ABC gotowania - kuchnia polska: Twaróg (6)
So, 12.07 9:55